Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

e3 fejl

Spørgsmål vedr. TB Mini samt det tilbehør der laves til TB Mini Brændere
h-h nielsen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 2
Tilmeldt: 24 mar 2013 17:25

e3 fejl

Indlægaf h-h nielsen » 24 mar 2013 17:34

har nu forsøgt næsten alt muligt ,men så snart jeg tænder ,går der 4 til 6 sekunder og en smule piller i skakten ,så kommer e3 fejlen igen.
hvordan ser man at fotocellegiveren ikke fungerer????


Brugeravatar
ommy
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 242
Tilmeldt: 22 okt 2011 17:05
Mit fyr: Scotte min, 10kw, v10
Areal: ca 145 i 2 etager
Brændsel: træpiller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 5464
Årligt forbrug: 3.5 med TB-Mini.
Geografisk sted: Brenderup Fyn

e3 fejl

Indlægaf ommy » 24 mar 2013 18:06

er din faldskagt ikke fuld af piller??

Brugeravatar
ommy
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 242
Tilmeldt: 22 okt 2011 17:05
Mit fyr: Scotte min, 10kw, v10
Areal: ca 145 i 2 etager
Brændsel: træpiller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 5464
Årligt forbrug: 3.5 med TB-Mini.
Geografisk sted: Brenderup Fyn

e3 fejl

Indlægaf ommy » 24 mar 2013 18:08

Undersøg om det røde lys gennem faldskagten rammer refleks.

Brugeravatar
DEN1PET
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 22 feb 2013 00:32
Mit fyr: Scotte mini 10kw
Areal: 140 m2+90 m2 garage
Brændsel: Piller
Årligt forbrug: 5 ton
Geografisk sted: Nordvestsjælland odsherred

e3 fejl

Indlægaf DEN1PET » 24 mar 2013 20:42

Der sidder en lysdiode bag på den der lyser når den rammer rigtig.
Hvis du ikke kan få den til det er den nok defekt

Brugeravatar
DEN1PET
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 22 feb 2013 00:32
Mit fyr: Scotte mini 10kw
Areal: 140 m2+90 m2 garage
Brændsel: Piller
Årligt forbrug: 5 ton
Geografisk sted: Nordvestsjælland odsherred

e3 fejl

Indlægaf DEN1PET » 24 mar 2013 20:45

Det kan også være dine stik der er dårlig forbindelse i


Brugeravatar
ommy
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 242
Tilmeldt: 22 okt 2011 17:05
Mit fyr: Scotte min, 10kw, v10
Areal: ca 145 i 2 etager
Brændsel: træpiller 8mm
Fremviser gerne i postnummer: 5464
Årligt forbrug: 3.5 med TB-Mini.
Geografisk sted: Brenderup Fyn

e3 fejl

Indlægaf ommy » 25 mar 2013 22:12

Hej h-h
Fik du gang i fyret igen.
Jeg har lige haft samme problen, det var den lille blå ledning til fotocelle som ikke havde kontakt.
Ledning i multistik sammen med blå ledning til flammeføler.
Mvh Tommy

h-h nielsen
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 2
Tilmeldt: 24 mar 2013 17:25

e3 fejl

Indlægaf h-h nielsen » 26 mar 2013 23:00

hej Tommy og alle i andre som har bidraget med løsningsforslag. det er løst, var nødt til at købe ny giver efter at have kontrolleret alle ledninger. også en tak til dbvvs for hurtig forsendelse



Tilbage til "TB Mini Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster