Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

V 10.030 Lan ingen liv

Spørgsmål vedr. Woody samt det tilbehør der laves til Woody pillefyret
Brugeravatar
Fyrbøder88
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 44
Tilmeldt: 31 jan 2011 12:40
Mit fyr: OPOP Blackstar/Woody 4.99 F chip
Areal: 250
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 2650
Dagligt forbrug: 50 kg
Årligt forbrug: 3-5
Geografisk sted: 2650 Hvidovre

V 10.030 Lan ingen liv

Indlægaf Fyrbøder88 » 05 mar 2013 17:44

Efter at have passeret 3 murstevægge har jeg endeligt fået et Lan kabel til fyret men....
Der er ikke lys i hverken router eller styring (de små dioder ved indgang af kablet)
Har prøvet genstart af styring og nyt kabel nogen idé?
Hilsen Per
Besparelser varmer!


Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 7430
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 37 gange

V 10.030 Lan ingen liv

Indlægaf pille bruger » 05 mar 2013 18:26

Det kan være kablet inde i styringen, der er klemt lidt i et stik.
Prøv at sætte LAN kablet direkte på stikket i printet.
Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.

marianne64
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 196
Tilmeldt: 19 jun 2011 19:05
Mit fyr: woody 10kw
Areal: 127 lavenergi
Brændsel: 8mm piller
Fremviser gerne i postnummer: 8700
Årligt forbrug: 3-4

V 10.030 Lan ingen liv

Indlægaf marianne64 » 05 mar 2013 19:44

prøv kablet på en bærbar pc for at se om du har forbindelse vi havde samme problem viste sig det var en ledning der var knækket ved lan stik på kablet efter at have bakset med at få det ind til fyret.

Brugeravatar
Fyrbøder88
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 44
Tilmeldt: 31 jan 2011 12:40
Mit fyr: OPOP Blackstar/Woody 4.99 F chip
Areal: 250
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 2650
Dagligt forbrug: 50 kg
Årligt forbrug: 3-5
Geografisk sted: 2650 Hvidovre

V 10.030 Lan ingen liv

Indlægaf Fyrbøder88 » 06 mar 2013 20:53

Et samleled mellem 2 netkabler var defekt.
Tak for hjælpen!
Hilsen Per
Besparelser varmer!



Tilbage til "Woody Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster