Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Fejl på forum

Nyheder og informationer fra Teamet
Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10690
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Fejl på forum

Indlægaf Ulrik » 06 dec 2007 18:47

ktm skrev:Er det mig, der kvajer mig, men jeg synes at siden ofte "fryser" og til sidst kommer beskeden "Siden kan ikke vises".

Måske er min tålmodighed for beskeden, men jeg har ikke de samme jævnlige problemer på andre tilsvarende fora :(
Det er klart vanskeligere med denne ny side, end den gamle.


Jeg tror at problemet er at serveren står i tyskland og at internetforbindelsen derned engang i mellem glipper. Jeg oplever det også selv engang imellem.
Hvis du oplever at den "stener" skal du bare klikke på browserens Stop knap og derefter klikke på linket igen.
MvH Ulrik©


Brugeravatar
BFE
Stoker Pro Sponsor
Stoker Pro Sponsor
Indlæg: 407
Tilmeldt: 31 aug 2007 23:59
Mit fyr: Biocomfort 16KW på Woody-Opop H418
Areal: 250m2 opført i 2005
Brændsel: 8mm piller: HøjlundPillen
Årligt forbrug: 8.400Kg
Geografisk sted: Sydfyn

Re: Fejl på forum

Indlægaf BFE » 09 dec 2007 06:57

Jeg har faktisk oplevet det samme adskillige gange. Oftest mens jeg har påbegyndt et eller andet indlæg. Det er godt nok surt, når alt man har skrevet, bare er forduftet.
Mvh, BFE
100 trins (Woody 4.19a) 16KW Bio-Comfort (-O2) på Woody/Opop H418, opvarmer 250m2
Placeret i 70m2 uopvarmet værksted. Kedelshunt: RAVK 25-65 Gr. + RAV 1/2".
6m 3/4rør + 25m fjernvarmerør 2x25mm præisoleret.
Ingen trækstabilisator, 3,5m Metalbestos Multi-50 Ø150mm. 1500L silo.

Brugeravatar
ktm
Stoker VIII
Stoker VIII
Indlæg: 329
Tilmeldt: 10 jan 2007 10:29
Mit fyr: TB-mini på Salamander kedel
Areal: 300
Brændsel: TP
Årligt forbrug: 9 t
Geografisk sted: Nordvestsjælland

Re: Fejl på forum

Indlægaf ktm » 09 dec 2007 09:33

BFE skrev:Jeg har faktisk oplevet det samme adskillige gange. Oftest mens jeg har påbegyndt et eller andet indlæg. Det er godt nok surt, når alt man har skrevet, bare er forduftet.


Nøjagtig det samme her, hvilket medfører at jeg flere gange har opgivet! (Men det er måske i grunden også godt nok :great: )
Værst da jeg skrev min anmeldelse på TB-mini. Jeg var næsten færdig, da hele lortet forevandt! :shock:
mvh
ktm

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7794
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Re: Fejl på forum

Indlægaf thy » 09 dec 2007 10:17

ja det er træls når det sker :cry:

har nogle gange trykket gem og så er det sometider gået helt galt.. og det er blevet væk.. :oops:

hvis det er et stører indlæg kan med fordel højreklikke og kopier for en sikkerheds skyld først :great:
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10690
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Fejl på forum

Indlægaf Ulrik » 09 dec 2007 11:03

Til Jer der mister indlæg:
Prøv at klikke på browserens "Tilbage" knap når det sker. Så kan man nogle gange redde det.


Dog undrer det mig at dette aldrig sker for mig. Jeg er uden tvivl den person der bruger mest tid herinde og har skrevet flest indlæg.
Derfor burde det være sket oftere for mig end for nogen anden.

Ud fra det må jeg desværre konkludere at fejlene sandsynligvis opstår når jeg laver en Hurtig-opdatering af forumet :oops:
Det har jeg faktisk gjort rigtig mange gange det sidste stykke tid.
Jeg må lige finde en løsning på dette problem, så det ikke sker igen. Det er da røvirriterende for jer, det kan jeg godt se.
MvH Ulrik©


Brugeravatar
Klaus
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 3769
Tilmeldt: 27 dec 2006 06:36
Mit fyr: MGM Comfort 15KW
Areal: 185kvm
Brændsel: De billigste træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6900
Dagligt forbrug: 10-16kg
Årligt forbrug: Forventet 4 ton
Geografisk sted: Vestjylland ved siden af Ringkøbing fjord.

Re: Fejl på forum

Indlægaf Klaus » 09 dec 2007 16:27

Jeg har heller ikke oplevet det !
Jeg bruger mozilla ! icon_cheesygrin.gif

Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 10690
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Givet likes: 27 gange
Modtaget likes: 27 gange
Kontakt:

Re: Fejl på forum

Indlægaf Ulrik » 09 dec 2007 17:22

Om ikke andet vil fremtidige opdateringer blive bekendtgjort i "Stoker Pro Forum Nyheder" et par dage i forvejen, med mindre de bliver udført om natten :)

Jeg bruger også Mozilla Firefox.
MvH Ulrik©

Brugeravatar
BFE
Stoker Pro Sponsor
Stoker Pro Sponsor
Indlæg: 407
Tilmeldt: 31 aug 2007 23:59
Mit fyr: Biocomfort 16KW på Woody-Opop H418
Areal: 250m2 opført i 2005
Brændsel: 8mm piller: HøjlundPillen
Årligt forbrug: 8.400Kg
Geografisk sted: Sydfyn

Re: Fejl på forum

Indlægaf BFE » 10 dec 2007 09:15

Ulrik skrev:Til Jer der mister indlæg:
Prøv at klikke på browserens "Tilbage" knap når det sker. Så kan man nogle gange redde det.
Ud fra det må jeg desværre konkludere at fejlene sandsynligvis opstår når jeg laver en Hurtig-opdatering af forumet :oops:
Det har jeg faktisk gjort rigtig mange gange det sidste stykke tid.
Jeg må lige finde en løsning på dette problem, så det ikke sker igen. Det er da røvirriterende for jer, det kan jeg godt se.


Kan oplyse, at jeg hver gang har prøvet browser return, men uden held.

Er ret sikker på det hænger sammen med up-dates.

Kan det løses ved, at det (up-dates) altid sker (når det sker) på et bestemt tidspunkt af døgnet. Så ved vi at der inden for et givet tidspunkt kan være problemer 8)
Mvh, BFE
100 trins (Woody 4.19a) 16KW Bio-Comfort (-O2) på Woody/Opop H418, opvarmer 250m2
Placeret i 70m2 uopvarmet værksted. Kedelshunt: RAVK 25-65 Gr. + RAV 1/2".
6m 3/4rør + 25m fjernvarmerør 2x25mm præisoleret.
Ingen trækstabilisator, 3,5m Metalbestos Multi-50 Ø150mm. 1500L silo.

Brugeravatar
admin
Stoker VIII
Stoker VIII
Indlæg: 314
Tilmeldt: 09 dec 2006 11:43

Re: Fejl på forum

Indlægaf admin » 11 dec 2007 01:09

BFE skrev:
Ulrik skrev:Til Jer der mister indlæg:
Prøv at klikke på browserens "Tilbage" knap når det sker. Så kan man nogle gange redde det.
Ud fra det må jeg desværre konkludere at fejlene sandsynligvis opstår når jeg laver en Hurtig-opdatering af forumet :oops:
Det har jeg faktisk gjort rigtig mange gange det sidste stykke tid.
Jeg må lige finde en løsning på dette problem, så det ikke sker igen. Det er da røvirriterende for jer, det kan jeg godt se.


Kan oplyse, at jeg hver gang har prøvet browser return, men uden held.

Er ret sikker på det hænger sammen med up-dates.

Kan det løses ved, at det (up-dates) altid sker (når det sker) på et bestemt tidspunkt af døgnet. Så ved vi at der inden for et givet tidspunkt kan være problemer 8)


Det vil blive oplyst under nyheder, i god tid.
Venlig hilsen
Admin
Teknisk administrator



Tilbage til "Nyheder fra Teamet"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster