Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Akuthjælp manglende effektstigning??

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
Fireman
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 104
Tilmeldt: 11 nov 2009 20:39
Mit fyr: Scotte Plus 10 kw/Blackstar BS 20
Areal: 140
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4640
Årligt forbrug: ????
Geografisk sted: Faxe

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf Fireman » 13 feb 2013 10:03

Kære alle !
Har netop observeret at mit fyr ikke vil stige i effekt. Det bliver ved med at stå på 1 kw, både ved vvb og alm drift, det ser også
ud som om fyret er 85 grader men så burde det være slået fra allerede ved 80. Nå nu slog det fra efter at være faldet til 80 :evil:
Har også lagt mrke til at pumpen slog fra for lidt siden så det må være under 50 i real life. Hvad fanden sker der.
mvh


hvphvp
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 57
Tilmeldt: 20 jun 2010 18:42
Mit fyr: Skotte 16 KW (6.67) Black Star 20
Areal: 200+
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 9870
Dagligt forbrug: 20-25
Årligt forbrug: ca. 6 t.
Geografisk sted: Sindal

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf hvphvp » 13 feb 2013 10:55

Hej
Ingen effekt og 80 gr på kedel, det ser for mig ud som at det er din pumpe
der ikke kører.
Prøv at åbne for alle radiatorer, det kan nogen gange hjælpe
Har selv været ude for at pumpen efter en rengøring ikke ville "speede" op

Fireman
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 104
Tilmeldt: 11 nov 2009 20:39
Mit fyr: Scotte Plus 10 kw/Blackstar BS 20
Areal: 140
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4640
Årligt forbrug: ????
Geografisk sted: Faxe

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf Fireman » 13 feb 2013 11:03

hvphvp skrev:Hej
Ingen effekt og 80 gr på kedel, det ser for mig ud som at det er din pumpe
der ikke kører.
Prøv at åbne for alle radiatorer, det kan nogen gange hjælpe
Har selv været ude for at pumpen efter en rengøring ikke ville "speede" op

Hej
pumpen kører fint, har lige prøvet at ta strømmen og skal prøve at starte op nu, men inden da stadig ingen stigning i effekt.
vh

Brugeravatar
lamborg
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1604
Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
Areal: 587kvm + 80kvm Kld
Brændsel: forskellige typer
Fremviser gerne i postnummer: 7200
Dagligt forbrug: en hulen masse
Årligt forbrug: ca12-14 tons
Geografisk sted: Urup , Grindsted
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 10 gange
Kontakt:

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf lamborg » 13 feb 2013 12:08

Hvad er din anlægs temp. Hvis den er 80-85 gr så skal den jo heller ikke sætte effekten op får den falder ned under dit kedel setpunkt. Hvad står dit pumpestart til ? Der er noget som ikke rimer. Først tænkte jeg lige defekt NTC føler men hvis din pumpestart står til 55 gr og den slukker så må fyret jo på en eller anden måde kunne se at temp nu er under 50 ?? Underligt.
Prøv at genstarte din styring + tage batteri backup ud i 15 sek inden du sætter strøm til igen.
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB

Fireman
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 104
Tilmeldt: 11 nov 2009 20:39
Mit fyr: Scotte Plus 10 kw/Blackstar BS 20
Areal: 140
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4640
Årligt forbrug: ????
Geografisk sted: Faxe

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf Fireman » 13 feb 2013 12:14

lamborg skrev:Hvad er din anlægs temp. Hvis den er 80-85 gr så skal den jo heller ikke sætte effekten op får den falder ned under dit kedel setpunkt. Eller læser jeg noget forkert :-)

Problemet er løst lige netop nu, defekt tempføler gjorde at styring så en temp på 80-85 som reelt var 20 grader, det bevirkede
så selvfølgelig som du skriver at den ikke ville sætte effekt op.
mvh


Fireman
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 104
Tilmeldt: 11 nov 2009 20:39
Mit fyr: Scotte Plus 10 kw/Blackstar BS 20
Areal: 140
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4640
Årligt forbrug: ????
Geografisk sted: Faxe

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf Fireman » 13 feb 2013 12:21

Tak for div. input det glemte jeg lige i farten :great: :great:
mvh

Brugeravatar
lamborg
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 1604
Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
Areal: 587kvm + 80kvm Kld
Brændsel: forskellige typer
Fremviser gerne i postnummer: 7200
Dagligt forbrug: en hulen masse
Årligt forbrug: ca12-14 tons
Geografisk sted: Urup , Grindsted
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 10 gange
Kontakt:

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf lamborg » 13 feb 2013 13:34

Godt du har varme igen :-) Men lige for min nysgerigheds skyld . Kører din pumpe over en dobbelt overkogssikring eller over styringen. ?
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB

Fireman
Stoker IV
Stoker IV
Indlæg: 104
Tilmeldt: 11 nov 2009 20:39
Mit fyr: Scotte Plus 10 kw/Blackstar BS 20
Areal: 140
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4640
Årligt forbrug: ????
Geografisk sted: Faxe

Akuthjælp manglende effektstigning??

Indlægaf Fireman » 13 feb 2013 14:57

lamborg skrev:Godt du har varme igen :-) Men lige for min nysgerigheds skyld . Kører din pumpe over en dobbelt overkogssikring eller over styringen. ?

Hej Lamborg
Det ved jeg sgi ikke, tror den kører uden om styr. da der sidder sådan en hvid fætter på siden hvor man kan stille hvilken
temp. som pumpen skal stoppe/starte ved . Håber det giver mening :)
mvh



Tilbage til "Scotte Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Blinky, WoodyHugo og 1 gæst