Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

ALARM UDBRÆNDT

Spørgsmål vedr. Ekoheat samt det tilbehør der laves til Ekoheat pillefyret
Besvar
Brugeravatar
MortenW
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 490
Tilmeldt: 04 apr 2010 17:54
Mit fyr: Blackstar 10Kw. Styring 7.0.
Areal: 134
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5240
Geografisk sted: Odense - Fyn
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 2 gange

ALARM UDBRÆNDT

Indlæg af MortenW » 21 sep 2012 22:19

Bliver fejlen også rettet, med at fyret genstarter når man "læser info" om de forskellige indstillings muligheder?

[quote="Rene`larsen » 21 Sep 2012, 16:36"][/quote]


Brugeravatar
Skiveren
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1287
Tilmeldt: 12 dec 2011 10:06
Mit fyr: Ekoheat 1500 :-)
Areal: 219 m2 i to plan
Brændsel: 8 mm piller
Fremviser gerne i postnummer: 9800
Dagligt forbrug: 3-20 kg
Årligt forbrug: 7000 kg
Geografisk sted: Sdr Harritslev (Hjørring)

ALARM UDBRÆNDT

Indlæg af Skiveren » 21 sep 2012 22:27

Øvv det lyder underligt... Jeg har lige kontrolleret om jeg havde det problem, men det virker som det skal..
Har du installeret version 1.48...?
Ekoheat 1500 m/ Ekocompress askeskuffe, sat igang den 16/02-2012 :-)
Ekoheat 900 m/ Ekocompress askeskuffe, sat igang den 25/01-2014 :-)
-Hvis du skal bygge nyt, bygge til, bygge om, bygge... www.tegnestuenveksoe.dk
Mvh Skiveren~ Ole Veksø

Brugeravatar
KjeldB
Stoker VI
Stoker VI
Indlæg: 230
Tilmeldt: 31 mar 2011 11:16
Mit fyr: EKOHEAT 900
Areal: 145
Brændsel: Barlinek 6 mm
Fremviser gerne i postnummer: 9850
Årligt forbrug: ca. 2500 kg
Geografisk sted: Hirtshals

ALARM UDBRÆNDT

Indlæg af KjeldB » 21 sep 2012 22:28

Jeg har snakket med Dan ang. denne fejl, og han arbejder pt. på at løse den, så mon ikke der snart kommer en løsning.
6,0 kw solcelle anlæg på taget :)
Varmepumpe Zibro S-3637

Brugeravatar
MortenW
Stoker X
Stoker X
Indlæg: 490
Tilmeldt: 04 apr 2010 17:54
Mit fyr: Blackstar 10Kw. Styring 7.0.
Areal: 134
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5240
Geografisk sted: Odense - Fyn
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 2 gange

ALARM UDBRÆNDT

Indlæg af MortenW » 22 sep 2012 08:52

Ja - jeg har installeret 1.48 :great:
Skiveren » 21 Sep 2012, 22:27 skrev:Øvv det lyder underligt... Jeg har lige kontrolleret om jeg havde det problem, men det virker som det skal..
Har du installeret version 1.48...?


Besvar