Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Lyscensor smelter

Spørgsmål vedr. Scotte samt det tilbehør der laves til Scotte pillefyret
Besvar
susiek
Stoker II
Stoker II
Indlæg: 50
Tilmeldt: 19 mar 2011 14:18
Mit fyr: Blackstar 18 kw
Areal: 178
Brændsel: 8mm DLG
Fremviser gerne i postnummer: 5250
Dagligt forbrug: 30
Årligt forbrug: ?

Lyscensor smelter

Indlæg af susiek » 07 feb 2012 00:31

Mit fyr har kørt siden september nu.Lyscensoren røg for ca 2 uger siden, pludselig ville det ikke tænde. Det var tydeligt den var smeltet i kanten og fyret sagde 0 lux. Ny på. I lørdags var den gal igen. Først lige efter lukketid opdager jeg hvorfor.- 20 gr udenfor, jeg nåede det ku lige på nød at næppe inden hele lortet frøs. men en gammel censor fra et oliefyr-
Så langt så godt.Jeg er egentlig blevet glad for fyret, det kører godt og nemt.Laver jeg ikke autoberegningen tit går der kage idet, og pillerne er ikke brændt. Går der en uge kan jeg se det.

Men er der nogen der har en ide om hvorfor min censor smelter? jeg har faktisk boret huller i dte røde skjold for at køle, efter den første censor brændte af.
Sker det ofte?

Ligenu hvor det er så koldt. Fyret er et blackstar 18 kw. Jeg har 170 m2, rimelig isoleret, men det er jo et meget gammelt hus.Fyret kører på 100 % i drift, kedel temperaturen er max 58 gr. returen kun 45, jeg synes slet ikke jeg kan varme huset op.

Jeg er kun fortrolig med lidt af indstillingerne.Har lige læst tråden " nu skal det ikke blive koldere", der ser det ud som om en siger jeg kan stille på kedelen temperatur i menuen?

Da vi rodede med det i lørdags, med en anden censor, kom den pludselig op med menuen på engelsk, lidt irriterende, hvordan ændrer jeg det?, strømmen fra?

Hvor meget står jeres blæser til?
Min stod til 10 % sat af en montør. Så havde jeg besøg af en med et Woody fyr, han sagde : alt for lavt og satte det til 70 %, jeg har sat den ned idag til 60 %, for at prøve et eller andet.

Sidste spørgsmål. Min kedel er hævet, står på et bord, smartest i forhold til skorstenen for at undgå knæk på røgrøret. Derfor hævede jeg min silo. Tog den for nyligt ned, hældningen på sneglen ændrede sig noget,vel betydningsløst, så længe den kan kører pilelrne og autoberegningen er iorden

mange forvírrende spørgsmål sikkert, men jeg blir glad for det jeg får svar på:)
Glemte at fortælle hvorfor jeg tog siloen ned.
Jeg havde alligevel smeltet min slange fra sneglen :shock: . Ville kører autoberegning. Slukkede, tog slangen af med det samme, gløderne fløj ud og slangen smeltede foran øjnene på mig.. Jeg havde sgutgte tænkt over det lige sku kø le lidt :oops:


triumph
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 3540
Tilmeldt: 02 aug 2011 21:08
Mit fyr: 24 kw black star semirens
Areal: 200
Brændsel: piller
Fremviser gerne i postnummer: 4261
Årligt forbrug: 7,2 tons
Geografisk sted: høve - skælskør
Givet likes: 49 gange
Modtaget likes: 84 gange

Lyscensor smelter

Indlæg af triumph » 07 feb 2012 06:48

jeg har haft mit woody i 5 år år, og har kun en gang været ude for at min lyssensor smeltede, det var fordi der sad en stålkuglpen fast i den interne snegl.
jeg har læst at der er adskillige der har oplevet at motot til intern snegl ikke trækker ordenligt, og ind imellem går i stå. problemet er at kondensatoren er blevet dårlig.

Brugeravatar
pille bruger
Supporter
Supporter
Indlæg: 8319
Tilmeldt: 14 nov 2008 17:57
Mit fyr: RTB
Areal: 160
Brændsel: piller + 30 rør solfanger
Dagligt forbrug: 10 kg.
Årligt forbrug: 4500 kg.
Geografisk sted: Svendborg
Givet likes: 15 gange
Modtaget likes: 82 gange

Lyscensor smelter

Indlæg af pille bruger » 07 feb 2012 08:01

Best regards
Michael fra StokerCloud Service http://www.nbe.dk/sadan-fungere-stokercloud/
RTB + Ilt styring + solfanger.


Besvar