Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Møller83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 10
Tilmeldt: 03 dec 2011 23:32
Mit fyr: Baxi Muliti Heat 1.5
Areal: 200
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7620

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf Møller83 » 04 dec 2011 00:06

Hej.
Jeg er ny bruger herinde og bor i det vestlige jylland og lige købt mit første stokeranlæg. Vi har en ejendom med et hus på de 200 kvm ca fra 1923. Det var lige kort fortalt om det hele.

Jeg har lige opsat en brugt 1.5 multiheat med iltstyring og tilbagebrandsslukning's udstyr.
Det har så kørt i 4 dage uden problemer, men så gav den sig til at hyle og der stod en fejl i displayet, nemlig A-10. Jeg resettede den og den kørte så igen men fejlen kom så igen efter 10 minutters tid og prøvede den samme igen. Men fejlen bliver ved med at komme. Har prøvet at tage strømmen fra den så den kunne kalibrere, og lade kedlen blive kold som der står man skal. Lige lidt hjælper det.
Det sker self kun når den kører på au drift, så nu kører den bare på no drift. Nogen der har erfaring med denne fejl?

Håber der er nogen der kan hjælpe mig.


Brugeravatar
Bigfoot
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4277
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Baxi multiheat 1.5 - 350 m. iltstyring
Areal: 116
Brændsel: RW træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Dagligt forbrug: 18
Årligt forbrug: ca 6 ton
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 3 gange
Modtaget likes: 37 gange

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf Bigfoot » 04 dec 2011 00:19

hvor i det vestjyske sådan mere præcist...???? Bor selv i det sydlige vestjylland, Varde.

Men indstillinger på kedlen, er jo ret væsentlige her. Især fordi den er brugt, så kan vi ikke gå ud fra at den kører fabriksindstillinger.
Velkommen til blå stue.... her er altid varme på

"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf thy » 04 dec 2011 02:13

A-10
Hvis ilt % > 20 % i over 3 min. så stoppes sneglen automatisk og blæser løber videre i 2
min. på 80 %. -
Herefter slukkes alt. (hvis sonde fjernes/falder ud)

iltsonden skal jo afmonteres skorsten under calibrering...
A-10 kunne også tyde på utætheder...
kunne man få de indstillinger du kører med? for fejl søgning...
glukhul i lugen bør være lukket og spændt til..
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3020
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf Brandsen » 04 dec 2011 08:57

Halløj i forum,

Vil bestemt foreslå du starter med at kalibrere iltsonden.
Som Thy skriver, skal den tages ud af sondeholderen og ligge i fri luft ved kalibrering,
og samtidigt skal røgtemp være under 40 grader, så træk også føleren til røgtemp ud
af røgrøret, så falder den målte temperatur jo lidt hurtigere.
Og hey, man må ikke trykke på knapper, åbne magasin, eller låger under kalibrering !

Det tal der står i displayet når kalibreringen er afsluttet skal helst være over 180, ellers
er sonden blevet slidt, så ud over dine indstillinger, nok en god ide lige at oplyse dette sluttal også
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Møller83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 10
Tilmeldt: 03 dec 2011 23:32
Mit fyr: Baxi Muliti Heat 1.5
Areal: 200
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7620

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf Møller83 » 04 dec 2011 14:02

Jeg prøver lige at gøre som i har skrevet og prøver at kalibrer den igen. VIdste ikke sonden skulle tages ud måske er det fejlen.


Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf thy » 04 dec 2011 14:06

ja den justerer jo efter fri luft 20,75-21.... hvis du så gør det med med 0% som 10-12 vil den jo måle 10-12% for højt så det lyder som syndern.. :great:
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Møller83
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 10
Tilmeldt: 03 dec 2011 23:32
Mit fyr: Baxi Muliti Heat 1.5
Areal: 200
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7620

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf Møller83 » 05 dec 2011 22:22

Har prøvet at kalibrer sonden igen men den melder stadig fejl og har prøvet et par gange. Efter endt kalibrering står den på 198 i displayet. Fyret står med følgende indstillinger som da jeg købte den, altså den var jo brugt. Nævner lige tallene i rækkefølge efter menupunkterne som står i manualen for iltstyring.
40 for blæserens min. luftmængde
1.9 ved sneglens indkøringstid ved høj ydelse
1.9 ved sneglens indkøringstid ved lav ydelse
5 i max luftmængde i pausefyring
6.5 i Ilt set-punkt ved høj ydelse
6.5 i ilt set-punkt ved lav ydelse
Håber i kan forstå det sådan her ellers må jeg ændre det.

Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3020
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 43 gange

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf Brandsen » 05 dec 2011 22:28

Halløj i forum,

Det er jo vildt meget brændsel du kører ind, både i høj og lav ydelse,
jeg har for tiden 0,1 i lav ydelse på en Baxi 2.5, og du har 1.9 !!!
Så ikke lige om du kører med træpiller, men det går jeg ud fra, så
sæt lav ned til 0,1 - 0,2 som første skridt.
Så kommer der sikkert en Baxi 1.5 kyndig fordi og hjælper med at
fin justere.

Et sluttal på 198 ved kalibrering er fint, det betyder sonden er så god som ny
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf thy » 05 dec 2011 22:29

hmm med de mængder brændsel bør den ikke lave de numre....

hvad står der i den anden menu... Alarmreset +Menu
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 7782
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 4 gange
Modtaget likes: 11 gange
Kontakt:

Baxi multiheat 1.5 med A-10 fejl

Indlægaf thy » 05 dec 2011 22:35

Brandsen » 05 Dec 2011, 22:28 skrev:Halløj i forum,

Det er jo vildt meget brændsel du kører ind, både i høj og lav ydelse,
jeg har for tiden 0,1 i lav ydelse på en Baxi 2.5, og du har 1.9 !!!
Så ikke lige om du kører med træpiller, men det går jeg ud fra, så
sæt lav ned til 0,1 - 0,2 som første skridt.
Så kommer der sikkert en Baxi 1.5 kyndig fordi og hjælper med at
fin justere.

Et sluttal på 198 ved kalibrering er fint, det betyder sonden er så god som ny


enig med brandsen den foder meget kraftigt svarende til ca knap400m2

standart er 1,7 på begge snegletider.... men normalt kan 0.6 på lav klare dit behov MEN det er altså kun ved iltstyring... skal bruge alle talene HVIS vi Ændrer på noget bør vi stille det hele sådan du kan kåre uden iltstyring bare lige ved at slå det fra....

det vil sige jeg også skal have talene fra drift uden iltstyring sek høj og lav og blæs høj og lav :great:
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
Baxi 1,5 350l 170m2 plaseret i 120m2værksted/periodisk opvarmet
30m 3/4rør + 20m fjernvarmerør Trækstabilisator 5,10m isokern ø 20
http://thy.sensor.stokerbot.dk



Tilbage til "Baxi Stoker"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst