Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

tændingsfejl

Hvis du ikke ved hvor du skal stille dit spørgsmål, er du velkommen til at gøre det her
sveske
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 11
Tilmeldt: 05 nov 2011 07:25
Mit fyr: easyheat
Areal: 115+80 kvmkælder
Brændsel: træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7130
Årligt forbrug: 5,5 ton
Geografisk sted: juelsminde

tændingsfejl

Indlægaf sveske » 11 nov 2011 19:44

hej alle sammen .
jeg har problemer med at mit dejlige pillefyr sommetider ikke vil tænde ild
i pillerne,og skriver tændingsfejl i display .
nogle gange kan den køre i flere dage uden problemer,men idag er det sket 2 gange
køre med iltstyring og trækstabilisator og har prøvet at sætte startdosis op.
håber at der nogen der har en ide om hvad der er galt

på forhånd tak


Brugeravatar
calle
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3014
Tilmeldt: 27 dec 2010 21:47
Mit fyr: Scotte 16 kw 4.99 Opop 418 keramiktænder
Areal: 125
Brændsel: Træpiller og brænde
Dagligt forbrug: Svingende
Årligt forbrug: 3 ton
Geografisk sted: Storkbh.
Givet likes: 10 gange
Modtaget likes: 22 gange

tændingsfejl

Indlægaf calle » 11 nov 2011 20:10

Havde samme problem, da jeg fik min scotte.

Eltænderen var for svag. Den virkede kun halvdelen af gangene, selv om effekten var sat til 100 procent. Simpelthen for dårligt ingeniørarbejde - så er det sagt. En uoriginal tænder med noget større effekt løste fuldstændig problemet. Håber aldrig den går i stykker, da jeg har hørt, at den ikke produceres mere. Den har kørt i 2 år nu :great:

Venlig hilsen
Calle - forklædt som voksen.

Dans er for de, der ikke har råd til at stå i baren.

PS. Den der har mest legetøj, når vi dør, har vundet.


Tilbage til "Andre Pillefyr"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster