Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

MG+ eller Multi Heat fra Baxi

Pillefyr, Stokerfyr eller noget helt andet?
Få hjælp til at finde det anlæg der passer netop til dine behov.
Forumregler
For at få den mest korrekte hjælp, anbefaler vi at du nøje beskriver dine behov og ønsker.
Så bliver det nemmere at hjælpe dig :)
Besvar
Bornfire
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 14
Tilmeldt: 12 okt 2011 10:15

MG+ eller Multi Heat fra Baxi

Indlæg af Bornfire » 12 okt 2011 10:31

Hej kære eksperter. Man må sige, når man læser diverse forums igennem at der tilsammen er mange års erfaring at byde på.
Vi står for at skulle købe et pillefyr til vores kælder. SKal naturligvis varme resten af huset op, et snart godt isoleret 2 plans hus på 237m2 og kælder på godt 80m2. Fyre med brændeovne og tændeoliefyrret når håndsæben på badeværelset krystalisere. Så har ingen ide om hvor meget varme vi har brug for. Ligger i stor byggeprojekt. Er nu nået til fyret. Men regner med en max 15kw model.
Havde egentlig sat mig på en Multi Heat indtil jeg ringede til Baxi for lige at få de sidste detaljer på plads med tilvalg, montering osv.
Da jeg ikke har landbrug er det nok tvivlsom om jeg for brugt Multi funktionen. (korn/flis) men bare rart at den kan. :)
Prisen med tilvalg osv, ja der bliver anskaffelses prisen stort set det samme. Så min tvivl går på pausefyringen kontra MG+ der har start stop funktin med autotænding.
Hvad er jeres erfaringer? Ved at vælge multi, der er lidt stor at få i kælderen, har man så bare guf?
Eller er man bedre stillet med den nye model der som største forskel kan starte og stoppe på eget initertiv? Sidstenævnte model, har nogle af jer erfaring med den?
Håber, og ser frem til jeres ekspertise


Besvar