Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

STJÅLET TRAILER + UDESTUE

Ordet er frit
Snak om lige hvad du har lyst til
Besvar
Albert
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 826
Tilmeldt: 05 apr 2010 05:50
Modtaget likes: 1 gang

STJÅLET TRAILER + UDESTUE

Indlæg af Albert » 13 mar 2011 09:34

Fra min datters ejendom på det østlige Djursland, er der fjernet en Boogietrailer af mærket SELANDIA model AGATOS med Reg. Nr. OL 8584.

Ladmål på traileren er 3,3 meter lang og 1,75 bred og med alusider med integrerede hængsler og sidelukker.
Traileren fremstår meget velholdt.

På traileren stod tre store udestueelementer,som stod op i to galger som er fremstillet i nye reglar,og skruet sammen i nederste hjørner og i toppen,med finerplade belagt med brunlig laminat.
Elementerne var surret med tre nye orange surringsbånd af den type man bruger til lastbiler,elementerne var overdækket med en rød pressenning,hvor der i hjørnerne står SK.

Målene på elementerne:

Et styk skydedørselement: 2,8 X 2,11 PS. skydedøren var taget ud men var også på traileren.
Et element på 2,4 X 2,11 med to ruder
Et element på 3,06 X 2,11 med tre ruder
Elementerne er malet med brun Gori,men er lidt falmede

I det element med 3 ruder,har en rude været taget ud og er efterfølgende sat i med en liste i hver side som ikke er malet.

Skulle nogen have set trailer/udestue giv mig venligst besked enten her eller på en PB.

Der gives en pæn dusør for oplysninger der kan fremskaffe det stjålne.


Albert
Stoker XIV
Stoker XIV
Indlæg: 826
Tilmeldt: 05 apr 2010 05:50
Modtaget likes: 1 gang

Re: STJÅLET TRAILER + UDESTUE

Indlæg af Albert » 19 mar 2011 10:26

Traileren er dukket op og afhentet hos landbetjenten i Allingåbro,men udestuen,nummerpladen og typeskiltet til traileren mangler.
Betjenten kunne oplyse at traileren havde været brugt til tyveri af olie,da der ved fundet stod en 1000 l palletank samt pumpe og slanger på traileren.
Der er åbenbart bosat en del tyveknægte på det nordlige Djursland,betjenten kunne fortælle at der indløb 3 - 4 anmeldelser om tyveri af olie i området i døgnet + alt det andet der bliver hugget.

Man kunne læse i lokalavisen at en tyveknægt der var i færd med et større renoveringsprojekt på en ejendom ude i området omkring Hollandsbjerg,skulle bruge et oliefyr hvilket blev skaffet ved at gå ind på en ejendom hvor ingen var hjemme,og simpelthen afmontere oliefyret og tage det med.
Det er jo ingen problem at fyre med olie når andre betaler det.

Hvis man kigger i den blå avis ser man folk der annoncerer efter fyringsolie eller disel,og vil give 5 - 6 kr.pr l,det er så bla.her tyveknægtene finder deres kunder,og dem der køber olien er udmærket klar over det er stjålet oli de får leveret,men pas på venner,ordensmagten sikrer sig identiteten på dem der vil købe olie,og i dag får hælere dobbelt så stor straf som tyven.
Der er i oliebranchen forsøg igang med at tilsætte fyringsolie og diesel en form for DNA,metoden bruges allerede inden for skibsfarten,så man kan spore olien,og så har de der køber stjålet olie jo et lille problem.


Hvis nogen ser en trailer,af hvilket som helst mærke med reg. nummer OL 8584 kan man roligt regne med det er en tyveknægt der bruger den,og den eneste måde man kan sikre sig personens idenditet er simpelthen at gribe fat i kraven på ham og holde ham fast til ordensmagten kan overtage,dette skal man så ikke indlade sig på hvis ikke man er sikker på man kan magte det,for undertegnede vil der ingen tøven være,med mindre der er mere end to personer.
Det nytter ikke at notere evt. nummer på bilen der kører med den,da disse nummerplader med stor sandsynlighed også er stjålet.
Ligeledes kan man regne med at en trailer med nummer NS 7725 af mærket Easyline også er stjålet,men pladen kan sagtens sidde på en trailer af et andet mærke
Den blev stjålet fra en af mine svigersønner sidste sommer ved højlys dag,naboen så en sølvgrå firehjulstrækker afhente den.

Besvar