stod i værkstedet idag og skulle rense en kammerats kaburatorer til motorcyklen i min ultralydsrenser.
det slår mig, at den måtte kunne bruges til sous vide!!
en hurtig googlesøgning viste, at man faktisk kunne købe en 2i1 sous vide/ultralydsrenser.
men er der nogle her, som har forsøgt sig med at flytte madlavningen ud i værkstedet (ultralyd), og dur det?
hvor finder man temperatur og tilberedningstid til sous vide?
er der noget specielt, man bør være opmærksom på?
kan man ødelægge kødet, eller ligefrem blive syg af det, hvis det gøres forkert?
min ultralydsrenser er en 30l, 1200w (600w ultralyd, 600w varme)
ps. en skør ide, behøver jo altid være en dum ide
sous vide
- Lintz
- Stoker Pro Engel
- 13
- Indlæg: 7985
- Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
- Har takket: 1380 gange
- Blevet takket: 796 gange
Re: sous vide
Har ved gud ingen anelse om det men tror at man skal holde det adskilt så man ikke laver begge dele på en gang.Flammen skrev: ↑26 sep 2021 18:10 stod i værkstedet idag og skulle rense en kammerats kaburatorer til motorcyklen i min ultralydsrenser.
det slår mig, at den måtte kunne bruges til sous vide!!
en hurtig googlesøgning viste, at man faktisk kunne købe en 2i1 sous vide/ultralydsrenser.
men er der nogle her, som har forsøgt sig med at flytte madlavningen ud i værkstedet (ultralyd), og dur det?
hvor finder man temperatur og tilberedningstid til sous vide?
er der noget specielt, man bør være opmærksom på?
kan man ødelægge kødet, eller ligefrem blive syg af det, hvis det gøres forkert?
min ultralydsrenser er en 30l, 1200w (600w ultralyd, 600w varme)
ps. en skør ide, behøver jo altid være en dum ide
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
- lamborg
- Stoker XVII
- 12
- Indlæg: 2672
- Tilmeldt: 07 nov 2011 02:01
- Mit fyr: woody 30kw. Opop 30 kw blackstar med V10
- Areal: 587kvm + 80kvm Kld
- Brændsel: forskellige typer
- Fremviser gerne i postnummer: 7200
- Dagligt forbrug: en hulen masse
- Årligt forbrug: ca12-14 tons
- Geografisk sted: Urup , Grindsted
- Har takket: 271 gange
- Blevet takket: 361 gange
- Kontakt:
Re: sous vide
Altså når vi laver sous vide kød så vacumpakker vi kødet og holde det ved en kerne temperatur på omkring 60 gr i 20-25 timer derved får feks oksekød en god mørhed og du skal så bare give det en stegeflade i enten ovn eller på pande når du bruger det . Fordelen ved det er foruden mørheden at du kan holde det varmt i dit vandbad og kun åbne de pakker du skal bruge . Har du noget til overs kan du bare smide det i fryseren igen og igen for det indeholder ikke bakterier fordi det ikke har været åbnet . Om du kan bruge samme procces med et ultralydsanlæg ved jeg ikke ?
MVH
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB
Claus
Fyrmester på lamborghus
"hvor høj dine trone end er vil du altid sidde på din egen røv"
30Kw scotte. opop 30kw blackstar. 500l pilletank. Magna 25-100. V10
16kw jordvarme og 7kvm solfanger til sommerdrift med samlet 500L VVB
-
- Stoker XVI
- 12
- Indlæg: 1521
- Tilmeldt: 02 feb 2012 02:07
- Mit fyr: Woody 20kw 6.69 m. iltstyring og komp re
- Areal: 170
- Brændsel: piller
- Fremviser gerne i postnummer: 6990
- Geografisk sted: vestjylland, Ulfborg
- Har takket: 15 gange
- Blevet takket: 53 gange
Re: sous vide
20 til 25 timer!!!
så bliver det godt nok noget bøvl, hvis ultralyden også skal bruges.
ultralyden køre på en timer, hvor max er 30min. varmeelementet er dog uden timer.
@Lintz
jeg er godt klar over, at en karburator nok skal have temmelig lang tid før den er mør :-)
så bliver det godt nok noget bøvl, hvis ultralyden også skal bruges.
ultralyden køre på en timer, hvor max er 30min. varmeelementet er dog uden timer.
@Lintz
jeg er godt klar over, at en karburator nok skal have temmelig lang tid før den er mør :-)