Side 1 af 1

Skorstenshætte.

: 16 nov 2011 13:29
af calle
Det er ingen hætte på min murede skorsten med isokern. Mit pillefyr er slukket fra ca. maj til ca. oktober. Når det nu regner så meget, som der har gjort i år, skader det så min skorsten ?

Venlig hilsen

Skorstenshætte.

: 01 aug 2012 12:16
af calle
Prøver lige lykken igen med dette spørgsmål. Det kunne jo være, at der var kommet ny viden i "banken" :)

Hvis det skader min skorsten, er der så nogen gode ideer til en hætte, der hurtigt kan fjernes igen til efteråret ? Mit fine skorstenstræk skulle jo nødig forstyrres af en permanent hætte new17

Venlig hilsen

Skorstenshætte.

: 01 aug 2012 12:19
af klinten
Jeg har heller ingen hætte på min skorsten, det er en scancore enkeltblok. Jeg kiggede ind af renselemmen efter et ordenligt regnskyl forleden, og den var meget lidt våd for neden, så jeg tror ikke det er noget problem. Det er jo meget normalt at der ingen hætte er på.

Skorstenshætte.

: 01 aug 2012 16:17
af remme
Jeg har fået hætte på min gamle isokærn i stuehuset som står slukket næsten altid. efter jeg fik pille fjernvarme.
Har i øvrigt også fået hætte på den nye og sat trådnet om også således at alliker ikke kan fylde mine skorstene og bygge rede i dem.

Skorstenshætte.

: 01 aug 2012 19:12
af calle
Hej Klint.

Tror du en fugtig skorsten kan befordre løbesod på sigt. Min røgtemp er meget lav. Jeg kan dårligt mærke, at røgafgangsrøret bliver varmt.

Hej remme.

Er det en hætte af beton eller .....


Venlig hilsen

Skorstenshætte.

: 01 aug 2012 23:54
af remme
nej det er metal en. Isokern Skorstenstag og en påskruet topring til taget på min gamle skorsten med Ø =20 cm og en løs blik/jern a la bauhaus til den ny Ø15 cm. ;-)