Side 1 af 1

kl2 pid problem

: 22 jan 2011 18:55
af mma
hej har lige sat mit kl 2 15 kw op, hvordan får jeg det der pid styringen væk så jeg manuelt kan styrer tiden?

Re: kl2 pid problem

: 22 jan 2011 23:06
af bamse
Det skal du beskrive lidt nærmere hvis jeg skal kunne hjælpe :shock:

Re: kl2 pid problem

: 23 jan 2011 14:10
af mma
det er galt med p2 og p3 der står bare pid mode når jeg går ind på dem og kan ikke finde nogen steder hvor man kan stille det af. pid mode er jo modulerende instilling hvor den selv indstiller men vis jeg selv vil indstille det hele, så er det jo i vejen.

så ville gerne finde ud af hvordan man slukker for pid mode?

Re: kl2 pid problem

: 23 jan 2011 15:10
af bamse
Jeg prøver lige at bladre min igennem, har set det et sted...

Re: kl2 pid problem

: 23 jan 2011 15:28
af pille bruger
Prøv at stille tilbage til fabriksindstillinger.
Det er i P12.

Re: kl2 pid problem

: 23 jan 2011 15:28
af mma
ok tak jes