Side 2 af 2

Flammesvigt

: 23 feb 2012 13:43
af Vestergaard
Hej Futte

Min aktuelle ilt% i røgkammer vil ikke ned under 13%, og når den så skal op og yde noget, hvor den indstillede ilt% er f.eks 7%, kommer "flammesvigt" alarmen. Her stiger den aktuelle ilt% op til ca 15%. Den kører fint piller ind både på trinstyring og modulerende.
Kan det være blæseren, som giver for meget luft ved høj ydelse? Er der mulighed for at justere dette?
Har indstilllet max luft til 70%, men det hjælper ikke...!
Kan se i databladet, at der er en min./max. spænding til blæser, men jeg kan ikke finde det i mine menuer..!

Flammesvigt

: 23 feb 2012 15:15
af Futte
Hej Vestergaard.
Når den aktuelle ilt% er højre end den ilt% i parantes, så kalder styringen på piller hele tiden, så vil indføringen køre heletiden.
Hvad er din min. brandselintevald stillet til, står den til 15 sekunder kan det være årsagen. Prøv at stille den på 5 sekunder.
Jeg tror din blæser giver for meget luft. Det kan justeres, ved skrue blæsemotoren af og flytte selve blæsehjulet lidt væk fra motoren, ca 7-8 mm fra den faste del. Den min. luft der stillet i styringen til 5% syntes jeg er for lidt, min. luft skal kunne få blæsemotoren til at starte når den står stille.

Flammesvigt

: 24 feb 2012 08:30
af Vestergaard
Hej Futte

Du ramte det rigtige.. Har indstillet br.interval til 5 sek. (stod på 15 sek)
Både kone og 2 teenage piger har belastet badeværelset i mange timer og fyret har kørt upåklageligt..
Kan se når fyret bliver belastet svinger br.interval mellem 7 - 15 sek..
Så den har helt klart fået for lidt piller i forhold til luften, da br.interval stod på 15 sek og derfor den høje ilt%.

Giver lige en melding tilbage, når den har kørt en uges tid..

Flammesvigt

: 24 feb 2012 10:58
af Futte
Hej Vestergaard.

Det lyder godt at der er kommet gang i fyret.

Flammesvigt

: 05 mar 2012 12:34
af Vestergaard
Hej

Fyret har bare kørt perfekt siden jeg ændrede br.interval.
Takker for de hurtige og gode indput..