Side 2 af 3

Re:

: 16 mar 2007 12:35
af Falcon
Gør den det ?

: 16 mar 2007 12:40
af Falcon
Hvad er dine indstillinger på kridtdimsen ?

: 16 mar 2007 13:32
af Klaus
Den ny styring dosserer i % men 1% er ikke 1% kridt ! Men 10% er 10x så meget som 1% citat Karsten..
Så der er ikke så meget andet at gør end at lege til man finder den bedste indstilling for dig ! Jeg har ikke fundet min endnu, men har fundet ud af den ikke har autopåfyld :(

: 16 mar 2007 14:37
af thy
Den kører vel sammen med sneglen og derfor følger den forbruget... ikk ?

: 16 mar 2007 14:49
af Ulrik
Klaus skrev:Den ny styring dosserer i % men 1% er ikke 1% kridt ! Men 10% er 10x så meget som 1% citat Karsten..
Så der er ikke så meget andet at gør end at lege til man finder den bedste indstilling for dig ! Jeg har ikke fundet min endnu, men har fundet ud af den ikke har autopåfyld :(


Er det så ikke bare at stille den til 0,1 - 0,12?
Eller skal vi have dig ud i en længere forklaring :)

: 16 mar 2007 15:47
af Klaus
Den følger forbruget jo...
Men om den skal stå på 1% eller 82% skal man prøve sig frem til.. Min står lige nu på 12% ! Men jeg leger også med raps og ved ikke lige hvordan det ter sig...
Man må kunne sætte en lille bøtte under og vente 10 kgs forbrug og veje indholdet i bøtten ! Eller stille sig tilfreds med om asken er fin nok..

: 17 mar 2007 05:08
af Klaus
Hmm vibratoren ryster også lidt af aske ringen væk hvergang den kører... Fordel og ulempe ! Jeg må vist til at justere på min bremse :bounce:

: 18 mar 2007 08:37
af Falcon
Klaus skrev:Den følger forbruget jo...
Men om den skal stå på 1% eller 82% skal man prøve sig frem til.. Min står lige nu på 12% ! Men jeg leger også med raps og ved ikke lige hvordan det ter sig...
Man må kunne sætte en lille bøtte under og vente 10 kgs forbrug og veje indholdet i bøtten ! Eller stille sig tilfreds med om asken er fin nok..


Hvor ny skal styringen være for at den kører med %. Det kan jeg ikke lige se jeg kan sætte min til ?

: 18 mar 2007 09:53
af Klaus
Tjaa jeg fik min opdateret for 3 uger siden !
Kører din med puls og pause, som stoker 2 eller motor 2 ?

: 18 mar 2007 16:15
af Falcon
Klaus skrev:Tjaa jeg fik min opdateret for 3 uger siden !
Kører din med puls og pause, som stoker 2 eller motor 2 ?



Lige præcis. Jeg har fået den fra Liagro for et par måneder siden.