Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

blæser problem

Spørgsmål vedr. Baxi samt det tilbehør der laves til Baxi stokerfyr
Brugeravatar
Rene`Strøm
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 162
Tilmeldt: 29 nov 2010 08:14
Mit fyr: baxi multiheat 2.5 f 360l
Areal: 365
Brændsel: piller fra genfa mest flis
Fremviser gerne i postnummer: 7840
Årligt forbrug: 10-15 ton
Geografisk sted: Stårup 7840 Højslev
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 1 gang

blæser problem

Indlæg af Rene`Strøm » 18 okt 2017 19:49

Hej
Jeg har idag konstateret at blæser ikke køre med iltstyring ? , skiftede ilt sonde for et par mdr siden , og har kørt fint til idag , lavede idag en
cal. og den vidste 194 , hvilket vel er fint nok , men så snart jeg sætter auto på , køre blæser lige op på 30 og stopper så igen , altså går på
nul . Men så snart jeg sætter fyret multiheat 2,5 på manuel køre blæser , alt efter hvor jeg sætter den , tog display ud og tjekkede sikringer ,
men ingen var gået , gjorde kontakter og diverse rene med luft og kontakt rens , nogen forslag , hvor er fejlen ?? :roll:


Brugeravatar
T-mek
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1300
Tilmeldt: 21 jul 2013 15:13
Mit fyr: Scotte 10kw 6.78, semi-rens, 160L VVB.
Areal: 160 + 60 i værksted
Brændsel: 8mm træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4990
Årligt forbrug: 5500 til 6000 kg.
Geografisk sted: 4990 Sakskøbing
Givet likes: 8 gange
Modtaget likes: 27 gange

Re: blæser problem

Indlæg af T-mek » 18 okt 2017 19:57

Ikke lige en standart fejl...
Måske fejl i prom på stokerprint, men det er kun et gæt..
Har du haft prøvet at trække strømmen til dyret et øjeblik..?
/ Christian

Har gerne lidt dele til Scotte / Baxi + diverse pumper på hylden.

Brugeravatar
Rene`Strøm
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 162
Tilmeldt: 29 nov 2010 08:14
Mit fyr: baxi multiheat 2.5 f 360l
Areal: 365
Brændsel: piller fra genfa mest flis
Fremviser gerne i postnummer: 7840
Årligt forbrug: 10-15 ton
Geografisk sted: Stårup 7840 Højslev
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 1 gang

Re: blæser problem

Indlæg af Rene`Strøm » 18 okt 2017 20:04

T-mek skrev:Ikke lige en standart fejl...
Måske fejl i prom på stokerprint, men det er kun et gæt..
Har du haft prøvet at trække strømmen til dyret et øjeblik..?
ja har prøvet to gange , men ingen forskel , ja det er en mærkelig fejl , fyret er fra 2008 , og havde en fra 2000 før , der prøvede jeg alle de
fejl de baxi kan gi , og skiftede begge print osv osv , men aldrig noget i denne retning hvor det hele virker manuelt :roll:

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 8653
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 62 gange
Kontakt:

Re: blæser problem

Indlæg af thy » 18 okt 2017 23:08

Rene`Strøm skrev:Hej
Jeg har idag konstateret at blæser ikke køre med iltstyring ? , skiftede ilt sonde for et par mdr siden , og har kørt fint til idag , lavede idag en
cal. og den vidste 194 , hvilket vel er fint nok , men så snart jeg sætter auto på , køre blæser lige op på 30 og stopper så igen , altså går på
nul . Men så snart jeg sætter fyret multiheat 2,5 på manuel køre blæser , alt efter hvor jeg sætter den , tog display ud og tjekkede sikringer ,
men ingen var gået , gjorde kontakter og diverse rene med luft og kontakt rens , nogen forslag , hvor er fejlen ?? :roll:
er ilt% over ca 10 vil blæser gå på 0,0 (skal) har du tjækket hvad ilt% står til mår den gør som du siger..du kunne jo have en pakning der ikke sider korekt eller ligende
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
https://stokerlog.dk/public.php?userid= ... 96df9256b2

Brugeravatar
Rene`Strøm
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 162
Tilmeldt: 29 nov 2010 08:14
Mit fyr: baxi multiheat 2.5 f 360l
Areal: 365
Brændsel: piller fra genfa mest flis
Fremviser gerne i postnummer: 7840
Årligt forbrug: 10-15 ton
Geografisk sted: Stårup 7840 Højslev
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 1 gang

Re: blæser problem

Indlæg af Rene`Strøm » 19 okt 2017 08:58

thy skrev:er ilt% over ca 10 vil blæser gå på 0,0 (skal) har du tjækket hvad ilt% står til mår den gør som du siger..du kunne jo have en pakning der ikke sider korekt eller ligende

Følger jeg lige op på idag Thy , du høre nærmere :great:


Brugeravatar
Rene`Strøm
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 162
Tilmeldt: 29 nov 2010 08:14
Mit fyr: baxi multiheat 2.5 f 360l
Areal: 365
Brændsel: piller fra genfa mest flis
Fremviser gerne i postnummer: 7840
Årligt forbrug: 10-15 ton
Geografisk sted: Stårup 7840 Højslev
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 1 gang

Re: blæser problem

Indlæg af Rene`Strøm » 19 okt 2017 09:29

Rene`Strøm skrev:Følger jeg lige op på idag Thy , du høre nærmere :great:

Så har jeg prøvet at sætte den på aut. igen og efter 3 min går den på en A10 fejl , iltsonden er ca 3 mdr gammel , så enten er der fejl i den , ellers er det print , kan man skifte prom , uden at skal skifte print ?? har et print der er brugt ca 5 mdr , fra det gamle fyr ??

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 8653
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 62 gange
Kontakt:

Re: blæser problem

Indlæg af thy » 19 okt 2017 09:54

Rene`Strøm skrev:Så har jeg prøvet at sætte den på aut. igen og efter 3 min går den på en A10 fejl , iltsonden er ca 3 mdr gammel , så enten er der fejl i den , ellers er det print , kan man skifte prom , uden at skal skifte print ?? har et print der er brugt ca 5 mdr , fra det gamle fyr ??
sonden kan jo godt virke,men er der en utæthed der giver falsk luft kan sonden ikke regulere..

hvad står der ved ilt%...svinger tallet?
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
https://stokerlog.dk/public.php?userid= ... 96df9256b2

Brugeravatar
Rene`Strøm
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 162
Tilmeldt: 29 nov 2010 08:14
Mit fyr: baxi multiheat 2.5 f 360l
Areal: 365
Brændsel: piller fra genfa mest flis
Fremviser gerne i postnummer: 7840
Årligt forbrug: 10-15 ton
Geografisk sted: Stårup 7840 Højslev
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 1 gang

Re: blæser problem

Indlæg af Rene`Strøm » 19 okt 2017 09:57

thy skrev:sonden kan jo godt virke,men er der en utæthed der giver falsk luft kan sonden ikke regulere..

hvad står der ved ilt%...svinger tallet?
Den stiger og stiger i co , men lavede jo en cal , som viste 194 , så er der vel ingen fejl med sonden ?? kan ikke lige se nogen fejl på pakninger , kan man skifte prom uden print ??

Brugeravatar
thy
Supporter
Supporter
Indlæg: 8653
Tilmeldt: 09 dec 2006 17:17
Mit fyr: Baxi 1,5 350L
Areal: 170+60værksted+60del
Brændsel: grogodt piller
Fremviser gerne i postnummer: 5560
Dagligt forbrug: ca 8-40
Årligt forbrug: ca 5
Geografisk sted: Frøbjerg (FYN)
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 62 gange
Kontakt:

Re: blæser problem

Indlæg af thy » 19 okt 2017 10:08

Rene`Strøm skrev:Den stiger og stiger i co , men lavede jo en cal , som viste 194 , så er der vel ingen fejl med sonden ?? kan ikke lige se nogen fejl på pakninger , kan man skifte prom uden print ??

ja det er bare en løs chip..

99% sikkerhed for der er falsk luft der driller..
lukker begge låger korrekt sidder snore korrekt er sonden spændt

ret sikker på sonden fungerer når den ikke bare står på samme tal..

calibrering bør være over 180 så det bør være ok der

har du taget aske ud af askekassen ku der være noget i klemme der,osv
Mvh thy.... ps viser gerne Banditten frem hvis det sku være 402.gif
https://stokerlog.dk/public.php?userid= ... 96df9256b2

Brugeravatar
Rene`Strøm
Stoker V
Stoker V
Indlæg: 162
Tilmeldt: 29 nov 2010 08:14
Mit fyr: baxi multiheat 2.5 f 360l
Areal: 365
Brændsel: piller fra genfa mest flis
Fremviser gerne i postnummer: 7840
Årligt forbrug: 10-15 ton
Geografisk sted: Stårup 7840 Højslev
Givet likes: 1 gang
Modtaget likes: 1 gang

Re: blæser problem

Indlæg af Rene`Strøm » 19 okt 2017 19:59

thy skrev:ja det er bare en løs chip..

99% sikkerhed for der er falsk luft der driller..
lukker begge låger korrekt sidder snore korrekt er sonden spændt

ret sikker på sonden fungerer når den ikke bare står på samme tal..

calibrering bør være over 180 så det bør være ok der

har du taget aske ud af askekassen ku der være noget i klemme der,osv
Den stiger til 21 % med det samme Thy , kan ikke lige se der er noget med pakningerne , syntes osse det virker lidt mærkeligt fra den ene dag til den anden skaber den sig , selvfølgelig er de slidte , kedlen er fra 2008 , måske jeg skulle prøve at skifte prom , med den jeg har til at ligge , så har jeg da konstateret om det er prom der driller


Besvar