Klaring af valdnøddesnaps
: 15 dec 2019 17:51
Hej
Har i et par år lavet valnøddesnaps, hvor jeg har har skåret valdnødder over i kvarte, og puttet den i vodka. Med et femragende resultat. (Hvis jeg selv skal sige det)
I min visdom valgte jeg i år at blende valnøderne, i stedet for at skære dem over.
Tildels fordi jeg syntes at valnødder er svære at skære over, til dels fordi jeg tænkt at det kunne reducere trække-tiden, så de ville kunne bruges til julegaver.
Problemet er at valnødekoncentratet er grumset og uklart.
Findes der en måde at klare snapsen, så julegaverne er redet ?
( Ved vin kan man blande pisket æggehvide i, med det er for at fjerne døde gærceller)
Nogen der har erfaring med dette ?
Har i et par år lavet valnøddesnaps, hvor jeg har har skåret valdnødder over i kvarte, og puttet den i vodka. Med et femragende resultat. (Hvis jeg selv skal sige det)
I min visdom valgte jeg i år at blende valnøderne, i stedet for at skære dem over.
Tildels fordi jeg syntes at valnødder er svære at skære over, til dels fordi jeg tænkt at det kunne reducere trække-tiden, så de ville kunne bruges til julegaver.
Problemet er at valnødekoncentratet er grumset og uklart.
Findes der en måde at klare snapsen, så julegaverne er redet ?
( Ved vin kan man blande pisket æggehvide i, med det er for at fjerne døde gærceller)
Nogen der har erfaring med dette ?