Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af calle » 08 jul 2019 09:43
Indlæg af Asker » 07 aug 2019 18:43
Indlæg af BWJ » 07 aug 2019 19:14
calle skrev: ↑08 jul 2019 09:43 Jeg er vild med den her Weber fætter, hvor man tænder kullene med gas. Den er dog en smule for dyr, så derfor prøver jeg at finde en billigere, der har samme teknik. Nogen der kender til sådan en svend. https://www.weber.com/DK/da/grill/kulgr ... 26#start=1 Venlig hilsen
Indlæg af calle » 19 aug 2019 14:10
BWJ skrev: ↑07 aug 2019 19:14 Køb en god gasgrill istedet, ingen støv og svineri og klar på 10 min. - så siger nogen at man kan smage forskel på gas og kul, der er det min påstand at det kan man ikke, testet ved blindtest på ens kød. Skulle man mene at der alligevel er forskel, så køber man en røgbakke til gasgrillen og lægger kul i den. Og ja, det koster at fyre med Mahogni
Indlæg af BWJ » 19 aug 2019 19:45
calle skrev: ↑19 aug 2019 14:10 Vi har en Weber Q og er egentlig glade for den, men forskellen på at lave mad på den og inde på/i komfuret er ikke så stor. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt. Desuden så har den emaljeret støbejernsrist, og den ruster. Skiftede risten for ca. 2 år siden, og nu er den sgu begyndt at ruste igen. Jeg har ikke engang brugt stålbørste på den nye. Derfor SKAL den nye grill have en rustfri stålrist. Jeg har i mellemtiden fundet denne her fætter, der kan købes for menneskepenge. https://www.bauhaus.dk/weber-kulgrill-p ... 57-cm.html Den tænder kullene vha gas. Nogen der har sådan en fætter ? Mvh Calle
Indlæg af Breanstoner34 » 05 dec 2020 11:32
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"