Side 1 af 1

Røgning

: 23 jan 2017 18:47
af mejeristen
Halløj højt ærede SP'er

Er der nogen herinde der hygger sig med at røge fisk; bacon osv?

Re: Røgning

: 23 jan 2017 19:52
af Bigfoot
Da skal du have fat i Klaus.

Har har det sorte ninja bælte i bonderøvs style icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif

Re: Røgning

: 01 maj 2017 14:20
af KasperL
Halløj,
Er der slet ingen der kan komme med råd til røgning? Jeg så masterchef den anden dag, og der så jeg, at de forrede en gryde med sølvpapir, for derefter at lægge halm (lignede det?) ned i gryden og efterfølgende placerede et stykke laks i en si og ovenpå sølvpapiret og under et låg ... hvis det giver mening? Jeg overvejer virkelig at give det et skud, men det kunne være fedt, hvis der var nogen der kunne komme med lidt råd til fremgangsmåde, røgetid m.m.

Mvh,
Kasper