Halløj højt ærede SP'er
Er der nogen herinde der hygger sig med at røge fisk; bacon osv?
Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum
Røgning
- mejeristen
- Stoker XVII
- Indlæg: 2675
- Tilmeldt: 05 aug 2008 23:31
- Mit fyr: BAXI Bonus 30 med 3400l akkutank
- Areal: 196+25
- Brændsel: Bøge brænde
- Fremviser gerne i postnummer: 8450
- Dagligt forbrug: ??
- Årligt forbrug: 26 rm sæson 11-12
- Geografisk sted: Hammel 8450
- Givet likes: 12 gange
- Modtaget likes: 9 gange
Røgning
BAXI Bonus 30 + akku. tank som sikkert er Østjyllands bedst isolerede (30 cm under bunden, mellem 40 og 80 cm på siden samt 70 cm på toppen isoleringsmaterialet er flamingogranulat)
- Bigfoot
- Stoker XIX
- Indlæg: 5100
- Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
- Mit fyr: Clivet 8,3kw luft-vand
- Areal: 116
- Brændsel: ren el
- Fremviser gerne i postnummer: 6818
- Geografisk sted: Årre/Varde
- Givet likes: 9 gange
- Modtaget likes: 200 gange
Re: Røgning
Da skal du have fat i Klaus.
Har har det sorte ninja bælte i bonderøvs style
Har har det sorte ninja bælte i bonderøvs style
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.
citat Bigfoot, herning pullingarena.
-
- Stoker I
- Indlæg: 2
- Tilmeldt: 01 maj 2017 14:01
- Mit fyr: Brændeovn
- Areal: 110
- Brændsel: Briketter
Re: Røgning
Halløj,
Er der slet ingen der kan komme med råd til røgning? Jeg så masterchef den anden dag, og der så jeg, at de forrede en gryde med sølvpapir, for derefter at lægge halm (lignede det?) ned i gryden og efterfølgende placerede et stykke laks i en si og ovenpå sølvpapiret og under et låg ... hvis det giver mening? Jeg overvejer virkelig at give det et skud, men det kunne være fedt, hvis der var nogen der kunne komme med lidt råd til fremgangsmåde, røgetid m.m.
Mvh,
Kasper
Er der slet ingen der kan komme med råd til røgning? Jeg så masterchef den anden dag, og der så jeg, at de forrede en gryde med sølvpapir, for derefter at lægge halm (lignede det?) ned i gryden og efterfølgende placerede et stykke laks i en si og ovenpå sølvpapiret og under et låg ... hvis det giver mening? Jeg overvejer virkelig at give det et skud, men det kunne være fedt, hvis der var nogen der kunne komme med lidt råd til fremgangsmåde, røgetid m.m.
Mvh,
Kasper