Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Røgning

Gourmet retter, grill opskrifter, øl, vin og alt andet der handler om mad og drikke
Lær at "pille" kartofler og "fyre" op under sovsen
Besvar
Brugeravatar
mejeristen
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 2675
Tilmeldt: 05 aug 2008 23:31
Mit fyr: BAXI Bonus 30 med 3400l akkutank
Areal: 196+25
Brændsel: Bøge brænde
Fremviser gerne i postnummer: 8450
Dagligt forbrug: ??
Årligt forbrug: 26 rm sæson 11-12
Geografisk sted: Hammel 8450
Givet likes: 12 gange
Modtaget likes: 9 gange

Røgning

Indlæg af mejeristen » 23 jan 2017 18:47

Halløj højt ærede SP'er

Er der nogen herinde der hygger sig med at røge fisk; bacon osv?
BAXI Bonus 30 + akku. tank som sikkert er Østjyllands bedst isolerede (30 cm under bunden, mellem 40 og 80 cm på siden samt 70 cm på toppen isoleringsmaterialet er flamingogranulat)


Brugeravatar
Bigfoot
Stoker XIX
Stoker XIX
Indlæg: 5099
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Clivet 8,3kw luft-vand
Areal: 116
Brændsel: ren el
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 200 gange

Re: Røgning

Indlæg af Bigfoot » 23 jan 2017 19:52

Da skal du have fat i Klaus.

Har har det sorte ninja bælte i bonderøvs style icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.

KasperL
Stoker I
Stoker I
Indlæg: 2
Tilmeldt: 01 maj 2017 14:01
Mit fyr: Brændeovn
Areal: 110
Brændsel: Briketter

Re: Røgning

Indlæg af KasperL » 01 maj 2017 14:20

Halløj,
Er der slet ingen der kan komme med råd til røgning? Jeg så masterchef den anden dag, og der så jeg, at de forrede en gryde med sølvpapir, for derefter at lægge halm (lignede det?) ned i gryden og efterfølgende placerede et stykke laks i en si og ovenpå sølvpapiret og under et låg ... hvis det giver mening? Jeg overvejer virkelig at give det et skud, men det kunne være fedt, hvis der var nogen der kunne komme med lidt råd til fremgangsmåde, røgetid m.m.

Mvh,
Kasper


Besvar