Re: Endnu engang - Gasgrill.
: 21 jul 2016 10:47
Så er kødet fundet frem til i aften
Stedet hvor alt til stokeren diskuteres.
Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
https://www.stokerpro.dk/
DawsLintz skrev:Så er kødet fundet frem til i aften
Tror squ jeg får et problem når spyddet skal stikkes igennemgodsejeren skrev:Daws
Man må sige du går ind for frisk kød skal den på rotesseri
Ja - Faktisk "Gods"godsejeren skrev:Daws
Hvad mener du så om grillen indtil videre lintz er du tilfreds.
Lintz skrev:Tror squ jeg får et problem når spyddet skal stikkes igennem
Ja - Faktisk "Gods"
Dog skal man lige være opmærksom på at den varme en del bagud, noget jeg ikke lige har været vant til.
Har haft lidt gavn af div. youtube video vedrørende behandlingen af den.
Det er blot ærgerligt at det er en lukket gruppe med en enkelt administrator.godsejeren skrev:Daws
Med varme bagud er så den varme den smider fra sig du mener. Jeg kan anbefale at blive medlem af Facebook gruppen charbroils venner der kommer der mange gode tips
Ja - Det er den varme som den smider bagud. Første gang jeg havde ild i den var vinduerne som den stod op af så varme at jeg ikke kunne røre ved dem.godsejeren skrev:Daws
Med varme bagud er så den varme den smider fra sig du mener. Jeg kan anbefale at blive medlem af Facebook gruppen charbroils venner der kommer der mange gode tips
Lukket gruppe kan man selvfølgelig altid diskuterer for og imod - Men hvad er der galt med en enkelt admin ?xkfc skrev:Det er blot ærgerligt at det er en lukket gruppe med en enkelt administrator.
I forums som dette.. intet. Der skal en del arbejde til at holde sitet i gang og admin betaler for det.Lintz skrev:Lukket gruppe kan man selvfølgelig altid diskuterer for og imod - Men hvad er der galt med en enkelt admin ?