Lintz skrev:Ja - Den T-47G ser ud til at være stor, men den jeg har nu er faktisk 40 cm længere end din. 190 cm lang.
Hvis jeg tager T-36G er den 139 cm og ifølge Godsejeren er den også rigelig stor.
Kan for øvrigt ikke helt regne ud hvad forskellen er på CM-36 og T-36 og T-36G er.
Bilka har dem til 2750 i øjeblikket. Den TITAN som du omtaler skal de pt have 5000 for.
Det omtalte "Tru-infrared" grillsystem som de bruger er åbenbart en tynd plade med masser af huller der er placeret over brænderen - Min frygt kunne godt være at det simpelthen brænder i stykker efter et par sæsoner.
Er den frygt begrundet ?
Hold da op en grill, er du da vimmer
Der ligger nogle rustfrie plader nedenunder støbejernristene, men de koster ikke det store som reservedele når der er bud i Bilka, men hvor længe de holder ved jeg faktisk ikke (fik min grill for 1 måned siden og har grillet 2 gange på den), men vi købte en magen til for 1 år siden til vores lejr i Afghanistan og der griller den til +30 mand ca 3 gange/mdr og holder stadig fint.
Jeg syntes du skal kigge på den TITAN næste gang du er i Bilka, den er VIRKELIG lækker.. Havde jeg ikke min T-47, så købte jeg nok en TITAN
Lintz skrev:Tak for respons - Godsejer. Er det den originale rotesseri som du har, ser ud til at den ikke er lang nok til T-36 så den lander på et beslag inde i grillen.
Nogle anmeldelser kritiserer at en kylling på rotesserien rammer låget og brødholder, samt at dækken til grillen er alt for stort. Passer det ???
Ja - "Olle". Har været inde og kigge den. Så der er åbenbart et lille problem med pladsen til rotisserie og f.eks kylling.
Dog kan jeg ikke lige se hvad fordelen skulle være ved pizza bagning.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Lintz skrev:Ja - "Olle". Har været inde og kigge den. Så der er åbenbart et lille problem med pladsen til rotisserie og f.eks kylling.
Dog kan jeg ikke lige se hvad fordelen skulle være ved pizza bagning.
Når du skal kigge til pizzaen/ lægge en ny ind, så åbner man jo normalt låget= stort varmetab, ved at kunne bruge den låge i forhøjeren får man et mindre varmetab = mere ensartet resultat
Da vi for et par år siden skulle have en ekstra grill, der fravalgte vi faktisk kun Charbroil grundet det problem med højden på låget, funktionsdesign kom selvfølgelig med forhøjeren senere samme år :/
Rigtigt som dannidines siger, så er Titan deres topserie og lige en tand eller 2 bedre end deres T serier
Oldgaard skrev:Når du skal kigge til pizzaen/ lægge en ny ind, så åbner man jo normalt låget= stort varmetab, ved at kunne bruge den låge i forhøjeren får man et mindre varmetab = mere ensartet resultat
Da vi for et par år siden skulle have en ekstra grill, der fravalgte vi faktisk kun Charbroil grundet det problem med højden på låget, funktionsdesign kom selvfølgelig med forhøjeren senere samme år :/
Fik lige kigge lidt mere på den side du henviste til og kan se at man kan få forhøjeren MED rotisserie som går hele vejen over i stedet for Charbroils som kun når 2/3 over grillen. Den vil jeg nok vælge i stedet for den originale.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Lintz skrev:Fik lige kigge lidt mere på den side du henviste til og kan se at man kan få forhøjeren MED rotisserie som går hele vejen over i stedet for Charbroils som kun når 2/3 over grillen. Den vil jeg nok vælge i stedet for den originale.
Som Aaen sagde : ok, det er osse bare for at have sagerne. hvis nu at der skulle komme en landmand op i mig
Bor du på Midtsjælland og står en aften og mangler fotoføler eller eltænder til scotte/woody så giv mig en pm
Det der betegner jeg som sindsygt - At give 40,000 for en grill, Ja prisen må blive noget højere hvis der skal noget moms og div. oveni når det kommer fra staterne.
- Men hvis der er nogle der syntes at de vil ofre det på en grill må de om det. Det er jo deres egne penge.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.