Endnu engang - Gasgrill.

Gourmet retter, grill opskrifter, øl, vin og alt andet der handler om mad og drikke
Lær at "pille" kartofler og "fyre" op under sovsen
Besvar
Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
12
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1380 gange
Blevet takket: 796 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af Lintz »

Så er kødet fundet frem til i aften icon_cheesygrin.gif
20160721_104115.jpg
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.

Brugeravatar
godsejeren
Stoker XV
Stoker XV
16
Indlæg: 1201
Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af godsejeren »

Lintz skrev:Så er kødet fundet frem til i aften icon_cheesygrin.gif
20160721_104115.jpg
Daws

Man må sige du går ind for frisk kød icon_cheesygrin.gif skal den på rotesseri :oops:
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
Brugeravatar
godsejeren
Stoker XV
Stoker XV
16
Indlæg: 1201
Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af godsejeren »

Daws

Hvad mener du så om grillen indtil videre lintz er du tilfreds.
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
12
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1380 gange
Blevet takket: 796 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af Lintz »

godsejeren skrev:Daws

Man må sige du går ind for frisk kød icon_cheesygrin.gif skal den på rotesseri :oops:
Tror squ jeg får et problem når spyddet skal stikkes igennem :D
godsejeren skrev:Daws

Hvad mener du så om grillen indtil videre lintz er du tilfreds.
Ja - Faktisk "Gods"
Dog skal man lige være opmærksom på at den varme en del bagud, noget jeg ikke lige har været vant til.
Har haft lidt gavn af div. youtube video vedrørende behandlingen af den.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
xkfc

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af xkfc »

Hvis den ellers er vant til transport, så burde den ikke ane uråd før det er for sent.
Cat-Carrier-on-White-design 2-1000x1000.jpg

Brugeravatar
godsejeren
Stoker XV
Stoker XV
16
Indlæg: 1201
Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af godsejeren »

Lintz skrev:Tror squ jeg får et problem når spyddet skal stikkes igennem :D



Ja - Faktisk "Gods"
Dog skal man lige være opmærksom på at den varme en del bagud, noget jeg ikke lige har været vant til.
Har haft lidt gavn af div. youtube video vedrørende behandlingen af den.

Daws

Med varme bagud er så den varme den smider fra sig du mener. Jeg kan anbefale at blive medlem af Facebook gruppen charbroils venner der kommer der mange gode tips :great:
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
xkfc

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af xkfc »

godsejeren skrev:Daws

Med varme bagud er så den varme den smider fra sig du mener. Jeg kan anbefale at blive medlem af Facebook gruppen charbroils venner der kommer der mange gode tips :great:
Det er blot ærgerligt at det er en lukket gruppe med en enkelt administrator.
Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
12
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1380 gange
Blevet takket: 796 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af Lintz »

godsejeren skrev:Daws

Med varme bagud er så den varme den smider fra sig du mener. Jeg kan anbefale at blive medlem af Facebook gruppen charbroils venner der kommer der mange gode tips :great:
Ja - Det er den varme som den smider bagud. Første gang jeg havde ild i den var vinduerne som den stod op af så varme at jeg ikke kunne røre ved dem.
Min Blue mountain havde ikke dette "problem"
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
12
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1380 gange
Blevet takket: 796 gange

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af Lintz »

xkfc skrev:Det er blot ærgerligt at det er en lukket gruppe med en enkelt administrator.
Lukket gruppe kan man selvfølgelig altid diskuterer for og imod - Men hvad er der galt med en enkelt admin ?
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
xkfc

Re: Endnu engang - Gasgrill.

Indlæg af xkfc »

Lintz skrev:Lukket gruppe kan man selvfølgelig altid diskuterer for og imod - Men hvad er der galt med en enkelt admin ?
I forums som dette.. intet. Der skal en del arbejde til at holde sitet i gang og admin betaler for det.

På FB hvor det er nemt at spille konge er jeg slut med lukkede grupper, og jeg ser absolut ingen grund til at sådan en gruppe skal være lukket. Jeg har generalt ikke noget mod lukkkede grupper til specialiserede formål.- bl.a. bruger vi dem til bestyrelses arbejde.
Det er jo min holdning, og jeg holder mig bare væk, andre gør jo bare som de finder bedst :great:

Besvar