Side 1 af 3

Gasgrill

: 01 maj 2016 21:04
af godsejeren
Daws

Jeg sidder og kigger lidt på Gasgrill. Charbroil har to modeller en t-36 og en der hedder t-36g5. Hvad er forskellen ud over at t-36 er rustfri stål og t-36g5 er sortemaljeret. De kan begge ses på Bilkas hjemmeside. De har så også en der hedder t-36g5 stål som er noget dyrere.Er der nogen der har erfaringer med charbroil.

Re: Gasgrill

: 01 maj 2016 21:33
af dannidines
Forskellen er farven!

Jeg har Weber gasgrill og grillede på en charbroil T-45 (tror jeg den hedder - 4 x brænder + sidebrænder) og jeg er "solgt".. De er ganske fine og gode at grille på! Man får MEGET mere grill for pengene end med Weber

Re: Gasgrill

: 01 maj 2016 21:51
af godsejeren
dannidines skrev:Forskellen er farven!

Jeg har Weber gasgrill og grillede på en charbroil T-45 (tror jeg den hedder - 4 x brænder + sidebrænder) og jeg er "solgt".. De er ganske fine og gode at grille på! Man får MEGET mere grill for pengene end med Weber
Synes også prisen er rimelig ok 2699 kr med pizzasten overtræk samt rotesseri

Re: Gasgrill

: 01 maj 2016 22:37
af Zarge
Jeg har en charboil, og er egentlig godt tilfreds, men jeg har den desværre stående på en hævet terrasse, og har ikke IKKE mulighed for at tage den ind, eller under tag... Overtrækket blæser væk hver gang det blæser så der har jeg opgivet...Men efter første vinter ser den allerede temmelig medtaget ud, så er i tvivl om den overlever en til... Weber kul fætteren der står ved siden af er over ti år, og stadig pænere...
Så min pointe må være, hvis du har et beskyttet sted at stille den er den rigtig fin...

Re: Gasgrill

: 02 maj 2016 00:16
af xkfc
Jeg er endt ved en Weber Genesis efter at have haft en 500kr's en Landmann og en Kingstone.

Det jeg kigger efter er holdbarheden, og jeg må konstatere at Rustfri er bare noget der holder. Så i min grill skal brænder, flammefordeler og riste være rustfri.
Oprindelig er min Weber leveret med emaljerede rist og flammefordeler. Når man bruger den meget forsvinder emaljen og koteletter får mere rustmønster end stege mønster, og risten kræver mere arbejde. Risten har jeg så udskiftet til rustfri, og flammetæmmerne er også udskiftet (til rustfri), de var helt brændt igennem på 5år.
Nu går grillen ind i sit 6. år og virker stadig som ny, den ser ikke ud som ny men den står også ude hele året og bruges hele året. Jeg kan stå inde for at det er en god grill der griller fantastisk, og holdbarheden er helt i top sammenlignet med de tidligere.
8000kr er mange penge, men passer man på den er jeg ganske sikker på at man har grill til 20år, og jeg syntes at det er en stor gevinst at der findes reservedele og at de er nemme at skaffe. Jeg prøvede at få reservedele til Kingstone i Bauhaus, de kunne ikke skaffe noget som helst, men da grillen var under 2år gammel lykkes det mig at skabe mig så meget at de købte grillen tilbage til samtlige 4000,- som jeg havde givet.

Re: Gasgrill

: 02 maj 2016 06:37
af godsejeren
Zarge skrev:Jeg har en charboil, og er egentlig godt tilfreds, men jeg har den desværre stående på en hævet terrasse, og har ikke IKKE mulighed for at tage den ind, eller under tag... Overtrækket blæser væk hver gang det blæser så der har jeg opgivet...Men efter første vinter ser den allerede temmelig medtaget ud, så er i tvivl om den overlever en til... Weber kul fætteren der står ved siden af er over ti år, og stadig pænere...
Så min pointe må være, hvis du har et beskyttet sted at stille den er den rigtig fin...
Daws

Jeg har mulighed for at tage den ind og grille om vinteren i laden og den kommer til st stå nogenlunde i læ på terassen også :great:

Re: Gasgrill

: 02 maj 2016 06:39
af godsejeren
xkfc skrev:Jeg er endt ved en Weber Genesis efter at have haft en 500kr's en Landmann og en Kingstone.

Det jeg kigger efter er holdbarheden, og jeg må konstatere at Rustfri er bare noget der holder. Så i min grill skal brænder, flammefordeler og riste være rustfri.
Oprindelig er min Weber leveret med emaljerede rist og flammefordeler. Når man bruger den meget forsvinder emaljen og koteletter får mere rustmønster end stege mønster, og risten kræver mere arbejde. Risten har jeg så udskiftet til rustfri, og flammetæmmerne er også udskiftet (til rustfri), de var helt brændt igennem på 5år.
Nu går grillen ind i sit 6. år og virker stadig som ny, den ser ikke ud som ny men den står også ude hele året og bruges hele året. Jeg kan stå inde for at det er en god grill der griller fantastisk, og holdbarheden er helt i top sammenlignet med de tidligere.
8000kr er mange penge, men passer man på den er jeg ganske sikker på at man har grill til 20år, og jeg syntes at det er en stor gevinst at der findes reservedele og at de er nemme at skaffe. Jeg prøvede at få reservedele til Kingstone i Bauhaus, de kunne ikke skaffe noget som helst, men da grillen var under 2år gammel lykkes det mig at skabe mig så meget at de købte grillen tilbage til samtlige 4000,- som jeg havde givet.
Daws

Brænder i den er i rustfri. Risten er så godt nok i støbejern emaljeret. Budgettet tror jeg ikke rækker til noget Weber.

Re: Gasgrill

: 02 maj 2016 07:10
af DBS
Zarge skrev:Jeg har en charboil, og er egentlig godt tilfreds, men jeg har den desværre stående på en hævet terrasse, og har ikke IKKE mulighed for at tage den ind, eller under tag... Overtrækket blæser væk hver gang det blæser så der har jeg opgivet...Men efter første vinter ser den allerede temmelig medtaget ud, så er i tvivl om den overlever en til... Weber kul fætteren der står ved siden af er over ti år, og stadig pænere...
Så min pointe må være, hvis du har et beskyttet sted at stille den er den rigtig fin...
Du kan evt. Købe en pressenning elastik i thansen, klippe et stykke af, lave en løkke, som passer nederst om dit overtræk, så holdes den bedre på plads.

Re: Gasgrill

: 02 maj 2016 08:38
af xkfc
godsejeren skrev:Daws

Jeg har mulighed for at tage den ind og grille om vinteren i laden og den kommer til st stå nogenlunde i læ på terassen også :great:
Zarge og alle anmeldelser på bilka.dk er jo temmelig enig :great: og når du har mulighed for at passe godt på den så er det jo ekstra fint..

En afgørende faktor er hvor meget man kommer til at bruge den, griller man blot nogle få gange om året eller som hos os, hvor grillen er et supplement til køkkenet. Der ryger omkring 10 gasflasker her :) så den bruges en del icon_cheesygrin.gif

Re: Gasgrill

: 02 maj 2016 16:36
af godsejeren
xkfc skrev:Zarge og alle anmeldelser på bilka.dk er jo temmelig enig :great: og når du har mulighed for at passe godt på den så er det jo ekstra fint..

En afgørende faktor er hvor meget man kommer til at bruge den, griller man blot nogle få gange om året eller som hos os, hvor grillen er et supplement til køkkenet. Der ryger omkring 10 gasflasker her :) så den bruges en del icon_cheesygrin.gif
Daws

10 flasker er en del så meget tror jeg ikke vi kommer til at bruge den men nu må vi se