Side 1 af 1

Kloning af simkort

: 26 okt 2014 11:41
af Ulrik
Hejsa,

Er der nogen der har haft held med at klone deres simkort?
Jeg har 2 mobiler som jeg gerne vil have samme nummer på + en ipad hvor jeg gerne ville kunne bruge datadelen.

Kloning af simkort

: 26 okt 2014 19:24
af Perschultz2
Mig bekendt kan du ikke få en klon af dit SIM kort. Det enkelte SIM kort indeholder udover PIN/PUK og IMSI koder også en krypteret KI kode for at sikre entydig identifikation af dit SIM kort. Dobbeltkort er noget der er muligt at lave i en produktion, men det skaber voldsomme problemer i billing systemet hos operatøren.
Så lovligt - nej, det kan du ikke (og har du 2 ens SIM kort registreret samtidigt vil operatøren lukke kontoen. Skal man ud på et skråplan, så kan man købe udstyr der nemt kloner et kort, men det vil jeg fraråde)

Du kan sikkert få et bi-kort hvortil opkald bliver viderestillet, men det er ikke altid optimalt. (lang responsetid, så den der ringer har lagt på inden du tager den på tlf2)

Mht. Ipad data, så kan du blot lade din telefon være trådløst adganspunkt for din tablet, så er den løst.

Hvorfor vil du have 2 telefoner med samme nummer?

Kloning af simkort

: 26 okt 2014 21:29
af xkfc
Jeg tror bestemt ikke at centralerne kan styre at der kommer flere IMEI koder på samme tid, så der er ingen vej uden om 3 kort.

Det er ikke som i de gode gamle dage hvor man bare parallel koblede et par telefonstik :(

Kloning af simkort

: 26 okt 2014 21:44
af Perschultz2
Flere IMEI numre registreret med samme telefonnummer burde ikke være noget problem. IMEI identificerer blot hardwaren, og du kan jo skifte telefon så tosset du vil. IMEI kan benyttes til at identificere stjålne telefoner, ikke godkendt hardware etc, men er vist ikke noget operatører ellers bruger til noget. Det de går efter er imsi SOM ER sim kortets "stelnummer"

Kloning af simkort

: 26 okt 2014 23:32
af Ulrik
Okay, jeg glemmer ideen indtil videre.
Tak for hjælpen :)