Side 1 af 1

1200L oliebeholder lavet om til pillebeholder

: 04 mar 2007 13:31
af RLStyling
Her er lige lidt billeder af den oliebeholder jeg har lavet om til en pillerbeholder.

http://rlstyling.dk/fotogalleri%20til%20pillefyr.htm

: 04 mar 2007 14:48
af thy
gode billder....
hvad gør du med smuldern??
smart med at lige rense for smulder på den måde....
løber det derfra og direkte ned i fyret

: 04 mar 2007 18:00
af RLStyling
indtil videre bruger jeg smuldet til at samle olie og andre væsker op fra gulvet når der bliver lavet bil. ellers ved jeg ikke hvad jeg skal bruge det til. men det brænder ok, med lidt olie.
ja pillerne falder 1½m ned gennem et nedløbsrør og over i den slange der går ind til fyret. så pillerne har også nok fart på når de kommer ned i fyret.
der er lige kommet et billed mere, hvor man kan se 2 forskellige træpiller opløst i vand

: 04 mar 2007 23:03
af pillen
hejsa.

Jeg har også tønde... den har jeg skåret midt over... Fruen har fået et faktisk ret fedt tønde til blomster og far her har fået en gedigen grill som jeg bruger ved mange gæster eller som kan bruges til at brænde haveaffald af i.. Men den er kun brugt til grill indtil videre...

Der er mange muligheder i sådan en bandit..

Mvh Claus AKA pillen

: 04 mar 2007 23:22
af multimek
Hej
fint opstilling du der har fået lavet.
Jeg har efter hånden også haft en del piller med en :evil: masse smuld ind i mellem, men det har dog aldrig forandlet til at min slange er brændt over. Vi kan let blive enig om at det satans smuld der møg irriterende osv. hvis det er smuldet der er skyld i at slangen brænder over så må der godt nok være meget smuld, jeg tror nu ikke at det er der problemet til at din slange brænder ligger , fejlen må ligge et andet sted, jeg han til tider let have ca. 2-3 mm smuld liggende i røret men det antender ikke smuldet !
Hvor varmt er dit nedfaldsrør ?

: 05 mar 2007 06:02
af BVMP
Smart (gen)brug af en olietank

: 06 mar 2007 16:49
af RLStyling
hej

jeg syntes ikke mit nedfaldsrør er spicelt varmt, men jeg tror måske at jeg har fundet ud af hvorfor den har brandt over, for i går da jeg lige ville smide en pind i fyret så jeg at det kom flammer op i nedfaldsrøret, så det er måske derfor at den har været brandt over, men jeg syntes nu ikke det er sket ment jeg har været der, det har altid været om natten. så jeg ved ikke helt, hvad problemet er

: 06 mar 2007 19:44
af dangman
Så er det da vist nu jeg skal være frisk og sige at jeg har en sådan tank stående til afhentning, hvis der lige var andre der ville bygge sådan en beholder !