Side 1 af 2

Stampemøllen.eu

: 17 okt 2012 08:08
af Ulrik
Stampemøllen.eu

Har du handlet med Stampemøllen.eu? Lad os finde ud af hvordan denne forhandler er at handle træpiller med.
Lad os derfor høre brugernes erfaringer med Stampemøllen.eu.

Ved at dele vores erfaringer med Stampemøllen.eu, kan vi gøre valget af træpille forhandler mere overskuelig for forbrugerene.
Skriv et indlæg her om Stampemøllen.eu og/eller giv din stemme i ovenstående rating af disse træpiller.
(Du kan løbende ændre din rating)

Send evt. mig en PB hvis du kender til en træpille forhandler som vi ikke har med i dette forum.

Stampemøllen.eu

: 17 okt 2012 09:06
af Bigfoot
Jeg hentede 29 paller hos dem sidste år. Rigtig god kvalitet, som man kender fra stampemøllen.
Dog var der en del af os som fik dem, som fik lidt problemer med slagger i perioder. Jeg havde to poser til analyse hos stampemøllen, og de kom tilbage med et rent positivt resultat. Så jeg forstår ikke lige hvad der var galt.

Men i år, da er historien en hel anden. Jeg bestilte 28 paller hos dem, men fik ikke den ønskede respons jeg havde håbet på. For nu var de pludselig udsolgte, og da jeg så spørger til med pris, da de jo er kendt for ændre lidt på prisen engang imellem, så fik jeg at vide det nok kun var 50 kr eller sådan. Jeg spørger så igen, at jeg jo havde bestilt dem til 1449 pr palle, om min ordre så ikke bare var på det? Nope.... når ordren blev frigivet, var det til den aktuelle dagspris. Det kan jeg godt nok ikke bruge til noget.
Og selvom jeg har bestilt de 28 paller, så har jeg faktisk stadig ikke fået nogen ordrefaktura på dem, og det er nu ca 4 uger siden jeg bestilte. Turen er i mellemtiden så også blevet aflyst.

Stampemøllen.eu

: 23 okt 2012 20:53
af Brian B
Hej
Vi bestilte 8 tons den 17-10-12 de er lige blevet leveret af fragtshoppen og sat på plads i maskinhuset så det kan ikk blive ret meget bedre, jeg regner med pillerne er ok

Stampemøllen.eu

: 25 jan 2013 13:40
af xkfc
Levering til tiden, og prisen har været super.

Vi har brændt et par læs af. De har virker ganske udemærket, der er ingen smult, men de kan have tendens til at lave lidt slagger.

Stampemøllen.eu

: 25 jan 2013 15:09
af Hesa
Hej har hentet 22 paller dernede i sommer, og det er rigtig gode piller
kan give lidt slagger på herden.

Stampemøllen.eu

: 12 mar 2014 19:59
af Tvillingen
Hej
Er der nogen der har fået for nylig og kan sige lidt om kvaliteten,kan se at prisen er faldet til 1499kr. :great:

Stampemøllen.eu

: 12 mar 2014 20:12
af Ugelvig
Kvaliteten er vel som den altid har været?! Tror ikke de har ændret sammensætningen af deres europaller for nyligt? Pillerne stammer jo fra restproduktionen fra deres savværk i Ribe ;)

Grunden til at pillerne falder i pris, skyldes at vinteren har været mild! Derudover så vi ikke et fald sidste sommer, da vinteren var hård i 12-13 og lagrene først er blevet fulde igen, hen over vinteren i år 13-14.

Stampemøllen.eu

: 13 mar 2014 07:30
af Knaldperlen
Jeg har bøvlet med slagger. De giver slagger og forbruget er ca 30% højere hvis jeg sammenligner med piller fra danish agro

Stampemøllen.eu

: 13 mar 2014 08:20
af Ugelvig
Knaldperlen skrev:Jeg har bøvlet med slagger. De giver slagger og forbruget er ca 30% højere hvis jeg sammenligner med piller fra danish agro
Det er meget interessant, da Stampemølle er lavet af ren gran/fyr fra smuld og spåner fra savværket i Ribe. Det er en restproduktion fra blandt andet træpaller fra DTE, der ejer Stampemøllen.

Slagger er før nævnt i forbindelse med Stampemøllen træpiller. Jeg tror det skyldes deres relative hårdt presset pille. At der skal lidt mere luft til, for at få det hele brændt af fornuftigt. Det kan også være derfor, at du oplever så stort et mereforbrug.

Jeg har selv haft store problemer med deres 6 mm træpille i en pilleovn i stuen. Den kunne ikke få ild i Stampemøllen pillerne, da de var for hårdt presset. Ligeledes kunne den gå ud ved lav last, da den ikke kunne holde bålet igang med en lille potion af de hårde piller.

Hvad fyr har du?

Stampemøllen.eu

: 13 mar 2014 10:55
af neonus
jeg forsøgte *ALT* var kommet til at købe 12 tons af deres piller, så naturligvis vil man gøre alt for at få det til at brænde. Jeg prøvede ligeledes med mere luft - da det ikke hjalp prøvede jeg også at øge renseblæs. Jeg kom op på at det kunne køre i 2 dage, hvis renseblæs var på max. længere kørsel end to dage så lukkede herden fuldstændigt til.
Det er måske også forkert at kalde det slagger - det kan også være at rette betegnelse er "askekage". under alle omstændigheder lar der "lort" på risten