Side 1 af 1

Fantastisk initiativ mod elbiler

: 25 jan 2013 19:11
af calle
Godt nok befinder vi os på et grønt website, MEN derfor kan man jo godt have en indre svinehund. Det her er et af de fineste initiativer mod el-bilerne - for i min verden er el-biler noget, der hører hjemme i Palles Tivoli !

http://mand.dk.msn.com/biler/l%C3%A6gge ... -hybridbil

Venlig hilsen

Fantastisk initiativ mod elbiler

: 27 jan 2013 21:33
af Flemming DJ
Hmm... en V8 rækkeviddeforlænger? Nok lidt overkill, meeeen de har sq nok også smidt elmotoren på skrotdyngen. Fedt projekt, altså for svinehunden - og hvilken drengerøv savler ikke over en rigtig racer? Personligt synes jeg dog, Fiskers tegnearbejde på Aston Martin DB9 sad LIGE i skabet. Federe design end Karmaen.

Nu du siger grønt... skal dit fyr så ikke bestille noget for føden? Citat: "Mit fyr: Scotte 16 kw - 30 % effekt" ??? :wink:
Det vil vel få en noget bedre virkningsgrad, hvis det får lov at køre højere op? Sagde manden, hvis fyr er begrænset til 50-60% max. icon_cheesygrin.gif

Fantastisk initiativ mod elbiler

: 28 jan 2013 21:27
af Jensen8700
calle skrev:i min verden er el-biler noget, der hører hjemme i Palles Tivoli !
For 10 år siden begyndte jeg at komme til DHB og dengang grinede man af dieselbilerne. Men dieselmotorer har adskillige principielle fordele frem for benzinere, og hvordan er verden i dag?
Hvem (hvad) vinder Le Mans i dag....

Ligeledes med Elbiler - allerede i dag er adskillige overbevist om, at det kun er et spm om 10-15 år, inden ellerterne vinder ovar alle de andre til DHB.


Tivoli siger du - tja, det er åbenbart der morskaben foregår ;)

Fantastisk initiativ mod elbiler

: 28 jan 2013 22:00
af snubbi
hej
jeg tænker hvad hvis den køre galt og der er metal der går ned og kortslutter batteriet , der er en anselig energi mængede i sådan et batteri.


Det er helt sikkert vejen frem med elbil til mindre ture . vi har snakke meget om det at måske købe en ,men jeg syne de er for dyre endnu.
til vors forbrug skulle den kunne køre min.50 km tur/ retur har prøvet renault én
Kørte en tur fra kalundborg i regnvejr til holbæk og retur (90km).batteriet var næsten flad den kunne køre iflg elektroniken 10 -15km til bage ,vi brugt visker og lidt varme til forruden for at holde den dugt fri .