Side 1 af 1

flowmåler

: 05 sep 2014 16:05
af aminowitch
Hej.
Jeg har startet min nye version 10 styring op.. Det virker sgu rimelig fornuftig... icon_cheesygrin.gif
MEN... jeg kan ikke få min flowmåler til at dreje rundt.. ikke i displayet.
Jeg har monteret den i P-P1. Skal jeg slå noget til i styringen, eller har lortet bare sat sig fast??
under pumpemenuen, står den til 10 i puls..

flowmåler

: 05 sep 2014 17:15
af pille bruger
Når ledningerne tilsluttes og giver signal, finder styringen selv ud af vise resultatet.
Så er ledningerne rigtigt forbundet i begge ender ?
Drejer måleren rundt og giver signal ?
Det er før set at en tot pakgarn eller andet snavs, stopper det lilleskovlhjul inde i måleren.

flowmåler

: 05 sep 2014 17:49
af aminowitch
Jeg har flyttet alle ledninger over fra den gamle styring. Der viste den flowet. Det lille hjul på måleren drejer fint rundt..

flowmåler

: 05 sep 2014 18:14
af pille bruger
aminowitch skrev:Jeg har flyttet alle ledninger over fra den gamle styring. Der viste den flowet. Det lille hjul på måleren drejer fint rundt..


Prøv at tage ledningerne ud af terminalerne, kig på dem, og spænd dem så fast igen.
Sådan at det kun er kobberet fra ledningen der er inde i klemmen i terminalen.
Det må kunne virke icon_cheesygrin.gif