Side 1 af 1

Nyt træpillefyr :-)

: 08 nov 2012 10:44
af thomaspalm
Halløj i forum. :-)
Så blev jeg den lykkelige ejer af et stykke Woody BS1016 med semirens og en lille 200 liters silo. Har fulgt med herinde i noget tid, og blev overbevist om, at olien skulle ud og træpillerne skulle ind.

Anlægget er sat op og ser ganske nydeligt ud; nu mangler leverandøren bare at få lidt fart på og få leveret styringen :-( Har ventet over en uge nu.

Set bort fra, at jeg har et fint nyt anlæg der ikke kan køre, så undrede jeg mig lidt da jeg samlede siloen. Jeg har samlet adskillige IKEA-møbler og andre mindst lige så komplicerede LEGO-modeller, men jeg måtte give op da jeg kom til siloen. Siderne kan kun sidde sammen på en måde, men når det så sidder, så passer den lille firkant i bunden ikke. Det virker som om hullerne sidder spejlvendt. Er der andre der har oplevet dette, eller har jeg ikke luret tricket?

Jeg har købt træpiller hos Maris, men på fjerdedagen er pengene stadig ikke på hans konto, og han bliver jo lidt nervøs for at jeg prøver at snyde ham. Min bank siger, at det ikke er unormalt med den lange "leveringstid", men har nogen en fornemmelse af hvor hurtigt det går?

Glæder mig i øvrigt stort til, at komme i gang med at hacke styringen (v10). Tænker at opsætte en proxy og opsnappe trafikken mellem stokercloud og styringen, så jeg kan se hvad der foregår. Er der nogen der har prøvet noget lignende eller har en ide til, hvordan man kan få tingene til at forblive på sit eget netværk?

Thomas

Nyt træpillefyr :-)

: 08 nov 2012 10:52
af Lasse Elbek
Kunne det mon tænkes, at styringen er sat op til at aflevere data på en DNS adresse.
Så burde det jo være muligt, vha. egen DNS server, at rette IP'en til en server af eget valg. :-)
Ellers må det være muligt, at lave nogle routningsregler i større firewalls/routere.

Nyt træpillefyr :-)

: 08 nov 2012 12:53
af MartinLau
Hvis det er overførsel til en udenlandsk konto, så kan der godt gå op til 7 dage. Især hvis beløbet er over 10.000 DKK. Så er det noget med, at det skal "terror-tjekkes" efter 9/11.
Det samme, hvis det er mange små eller mistænksomme beløb. F.eks. 3 x 9.999 eller noget i den stil.

Tillykke med det nye legetøj og velkommen til.

Nyt træpillefyr :-)

: 08 nov 2012 13:35
af thomaspalm
Har netop fået oplyst, at leveringen af styringen er rykket til 14/11 nu... Det er jo lidt uholdbart nu, hvor anlægget står der og jeg fryser! :cry:
Er der nogen der ligger inde med en styring de evt. gerne vil sælge/låne ud (behøver ikke være den nyeste, bare et eller andet), så jeg kan få gang i mit anlæg? Helst (nord)sjælland, så kommer jeg gerne og henter.