Zarge skrev:I min verden er gas et alternativ til panden, ikke til kul... Altså gas er genialt en tirsdag du kommer sent hjem, og ikke gider bøvlet ved at grille, men alligevel syntes panden er lidt fesen... Men når der skal "grilles" lørdag aften, så er det altså kul... ;-)
Kan kun give dig ret - Har selv en 57 cm Weber med anretterbord samt gastænding samt en Q100.
Q100 bliver brugt i hverdagen og kulgrillen i weekenden sammen med Q100. og så er de to grill alligevel for bette til al den mad...
Men min kone spiser også meget
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Zarge skrev:I min verden er gas et alternativ til panden, ikke til kul... Altså gas er genialt en tirsdag du kommer sent hjem, og ikke gider bøvlet ved at grille, men alligevel syntes panden er lidt fesen... Men når der skal "grilles" lørdag aften, så er det altså kul... ;-)
Helt enig! Efter vi fik gasgrill har panden stået og samlet støv i skabet. Jeg kan KLART anbefale stegt flæsk på gasgrill
/AJU
Atmos D14P med påmonteret Iwabo Villa S2 og 750l træpiller i Mafa Midi silo fremvises gerne