Side 1 af 1

Transport af fyringsmateriale

: 08 nov 2011 21:40
af mr blake
Jeg vil godt have lavet så jeg kan snegle eller bånde flis, piller, korn eller hva jeg nu lige har og fyre med fra mit opbevaringsrum og igennem væggen, så jeg bare lige skal åbne magasinet og tænde på en knap...

Men mit problem er, at jeg ikke rigtig kan finde nogen regler om hvordan sådan noget lige skal gribes an, så det kan godkendes ????

Nogen der kan hjælpe ??? icon_cheesygrin.gif

Transport af fyringsmateriale

: 09 nov 2011 18:37
af snubbi
spørg din skorsten fejer

Transport af fyringsmateriale

: 09 nov 2011 19:03
af Albert
Det enkleste vil være at bruge en snegl, da der skal mures omkring røret så der er tæt omkring det, med en Ø på ca. 150,og så skal den være langsomtgående,altså ikke som en alm. kornsnegl der pisker afsted,dette af hensyn til flis og evt. piller.

Du kan føre den gennem væggen til fyrrum og hen over brændselmagasin,men den må ikke have fast forbindelse til magasinet, der skal være en slange på sneglen som du lige styrer ind over magasinet når det skal fyldes.

Vi du have fast forbindelse til magasin,skal der være stålrør hele vejen fra snegl til magasin,og en cellesluse monteret på magasinet.
En cellesluse koster 8 - 10000 kr.

Transport af fyringsmateriale

: 09 nov 2011 19:13
af mejeristen
Du behøver såmænd ikke lave hullet så der skal mures omkring det.
du kan nøjes med at fuge omkring det med brændhæmmende fuge eller brændhæmmende skum. evt afsluttet med en alm akryl/silikone fuge for finishens skyld :-)

den løsning acceptere min skorstensfejer og han er og har ry for at være MEGET striks