Side 1 af 2

Zepto tv vil ikke tænde

: 28 jun 2014 10:54
af calle
Pludselig slukkede fjernsynet af sig selv. Nu blinker standbylampen og det vil ikke tænde. Hvad mon der er i vejen med lortet ?

Venlig hilsen

Zepto tv vil ikke tænde

: 28 jun 2014 11:00
af PeterMA
Måske en kondensator i strømforsyningen. Prøv at søge på det.

Zepto tv vil ikke tænde

: 28 jun 2014 11:06
af TommyT
min sony går i pit en gang imellem og det hjælper at tage strømmen fra 1 min og så til igen.
hvis ikke du har prøvet det så var det da et forsøg.
vh tommy

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 17:23
af calle
TommyT skrev:min sony går i pit en gang imellem og det hjælper at tage strømmen fra 1 min og så til igen.
hvis ikke du har prøvet det så var det da et forsøg.
vh tommy
Hej Tommy.

Tak for tippet, men det er forsøgt.

Venlig hilsen

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 17:27
af calle
PeterMA skrev:Måske en kondensator i strømforsyningen. Prøv at søge på det.
Hej Peter. Har godt læst den tråd, som jeg tror du tænker på, men der findes den præcise forklaring ikke. Hvordan indkredser jeg om det er en kondensator ?

Venlig hilsen

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 18:39
af PeterMA
Du kan se det fysisk på dem, de vil bule lidt ud i toppen.
For at måle dem skal man lode dem ud.

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 19:40
af calle
PeterMA skrev:Du kan se det fysisk på dem, de vil bule lidt ud i toppen.
For at måle dem skal man lode dem ud.
Takker !

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 20:37
af T-mek
PeterMA skrev:Du kan se det fysisk på dem, de vil bule lidt ud i toppen.
For at måle dem skal man lode dem ud.
Kondensatorer kan nemt være dårlige uden at være bulet ud i toppen.

Man kan godt måle både kapasitiv værdi og ESR uden at lodde den ud, man skal bare have det rigtige måle grej.... icon_cheesygrin.gif
Det spare en del tid ved rep.

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 20:43
af PeterMA
Øhm, det rette grej? Hvordan vil du måle når de har forbindelse til resten af printet?,spørg bare? :)

Men du har ret, de behøver ikke se underlige ud for at værre defekt:)

Zepto tv vil ikke tænde

: 01 jul 2014 20:50
af T-mek
PeterMA skrev:Øhm, det rette grej? Hvordan vil du måle når de har forbindelse til resten af printet?,spørg bare? :)

Men du har ret, de behøver ikke se underlige ud for at værre defekt:)
Ja, det kan man godt, men det tror du jo tilsyneladende ikke på...
Så holder jeg bare min viden for mig selv, ha.
icon_cheesygrin.gif