Har du lyst til at støtte Stoker Pro? Læs mere her: Støt Stoker Pro Forum

Juleand på Webergrill

Ordet er frit
Snak om lige hvad du har lyst til
Brugeravatar
Bigfoot
Stoker XIX
Stoker XIX
Indlæg: 5100
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Clivet 8,3kw luft-vand
Areal: 116
Brændsel: ren el
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 200 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Bigfoot » 19 dec 2013 17:55

den der opskrift vil jeg også gerne have....

jeg har samme planer om at lave den på grill i år (igen) gjorde det for nogle år siden også.
og jeg er en rigtig mand, jeg griller på kul icon_cheesygrin.gif
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.


Brugeravatar
BWJ
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3382
Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
Areal: 155
Brændsel: VP/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
Dagligt forbrug: 0
Årligt forbrug: 0
Givet likes: 200 gange
Modtaget likes: 238 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af BWJ » 19 dec 2013 18:16

Bigfoot skrev:den der opskrift vil jeg også gerne have....

jeg har samme planer om at lave den på grill i år (igen) gjorde det for nogle år siden også.
og jeg er en rigtig mand, jeg griller på kul icon_cheesygrin.gif

I postkassen :great:
Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.

Brugeravatar
BWJ
Stoker XVII
Stoker XVII
Indlæg: 3382
Tilmeldt: 05 jan 2011 20:03
Areal: 155
Brændsel: VP/ solvarme/ Solcelleanlæg 6460Wp
Dagligt forbrug: 0
Årligt forbrug: 0
Givet likes: 200 gange
Modtaget likes: 238 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af BWJ » 19 dec 2013 19:37

Og prøv lige denne kanon opskrift til andens kammerat.....
Der ydes garanti for kraftigt mundvand. :lol:

2–2½ kg svinekam
sirligt ridset
Groft salt
30-40 g smør
8-10 laurbærblade

SAUCEN
2 spsk kalvebouillon
1 mellemstort løg skåret i kvarte
Krydderurter, f.eks. timian, rosmarin
el. andet
4 dl vand
1⁄4 l fløde 13% eller piskefløde – eller måske en god blanding!

SMAG TIL MED
1 spsk cremet blåskimmelost
1 spsk ribsgelé
Salt og peber
Kulør


Sværen gnides med rigeligt groft salt og smør, også ned mellem sværene. Sæt laurbærbladene i sværen, jævnt fordelt. Rul et stykke alufolie sammen i hele stegens længde og læg det under stegen, så den kommer til at ligge lidt på skrå.

Sæt stegen i stegholderen, vinklet så fedtet kan løbe fra sværen. Urter til saucen anbringes i foliebakken på den underste rist.

Ved grillen

Sæt stegholderen med stegen på risten over indirekte varme. Læg låget på. Efter ca. 50-60 minutter fjernes foliebakken,

og indholdet hældes i en gryde. Den tomme foliebakke sættes tilbage

på plads. Stegen griller færdigt, indtil sværen er sprød.

UDSTYR DER SKAL BRUGES
Stegholder; 1 stor foliebakke; alufolie

Kugle:
Indirekte 70-90 minutter

Gas:
Indirekte 70-90 minutter
Last edited by 1 on BWJ; edited 19 times in total
Hvorfor gøre det enkelt, når man med en smule omhu, kan gøre det hamrende indviklet.

Brugeravatar
Skiveren
Stoker XV
Stoker XV
Indlæg: 1287
Tilmeldt: 12 dec 2011 10:06
Mit fyr: Ekoheat 1500 :-)
Areal: 219 m2 i to plan
Brændsel: 8 mm piller
Fremviser gerne i postnummer: 9800
Dagligt forbrug: 3-20 kg
Årligt forbrug: 7000 kg
Geografisk sted: Sdr Harritslev (Hjørring)

Juleand på Webergrill

Indlæg af Skiveren » 19 dec 2013 19:39

Har også lavet anden på grillen med kul... Kan kun anbefales, det smager bare mam mam. icon_cheesygrin.gif

Men med gas ved jeg ikke....men har fundet følgende video som andre nybegynder kan starte med at kigge med på.... :great:

http://youtu.be/ObBS1BQZtOE
Ekoheat 1500 m/ Ekocompress askeskuffe, sat igang den 16/02-2012 :-)
Ekoheat 900 m/ Ekocompress askeskuffe, sat igang den 25/01-2014 :-)
-Hvis du skal bygge nyt, bygge til, bygge om, bygge... www.tegnestuenveksoe.dk
Mvh Skiveren~ Ole Veksø

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4479
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 12 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Landlyst » 19 dec 2013 21:03

ommy skrev: Mener du han skal have en slange op i rø... new22

Øh... Det har jeg ikke lige nogen tanker om da... :shock:


Brugeravatar
Havmand
Stoker XVI
Stoker XVI
Indlæg: 2315
Tilmeldt: 17 mar 2010 21:08
Mit fyr: Atmos DC25 samt Scotte v.10 comfort 10KW
Areal: 190
Brændsel: Blandet træ og piller
Fremviser gerne i postnummer: 4700
Dagligt forbrug: 30 kg
Geografisk sted: Næstved, Sydsjælland
Modtaget likes: 2 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Havmand » 19 dec 2013 21:15

Nuvel kommer det til at smage godt, med and og flæskesteg i grillen, MEN man mangler altså duften hele dagen af and i huset... Øv
Bo Sarup-Havmand
Mit interface
Min Stokerlog

Brugeravatar
Bigfoot
Stoker XIX
Stoker XIX
Indlæg: 5100
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Clivet 8,3kw luft-vand
Areal: 116
Brændsel: ren el
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 200 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Bigfoot » 19 dec 2013 21:22

Havmand skrev:Nuvel kommer det til at smage godt, med and og flæskesteg i grillen, MEN man mangler altså duften hele dagen af and i huset... Øv
står grillen tæt nok på huset, så garanterer jeg at lugten kommer ind også da icon_cheesygrin.gif

ellers har man jo grund nok til at kigge forbi grillen et par gange eller 50.... og kender jeg indretningen i mit værksted/garage korrekt, så vil der være kolde øl på lager der også :great:
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.

Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Givet likes: 1380 gange
Modtaget likes: 796 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Lintz » 19 dec 2013 21:28

Havmand skrev:Nuvel kommer det til at smage godt, med and og flæskesteg i grillen, MEN man mangler altså duften hele dagen af and i huset... Øv
Er der da noget forkert i at sætte kuglegrillen ind i køkkenet :oops:
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.

Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
Indlæg: 4479
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Givet likes: 22 gange
Modtaget likes: 12 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Landlyst » 19 dec 2013 21:31

Lintz skrev:
Er der da noget forkert i at sætte kuglegrillen ind i køkkenet :oops:
Nej bare du husker at have døren eller vinduet åbent... Ellers går det galt og så er det bedemanden som spiser anden i stedet for... :shock:

Brugeravatar
Bigfoot
Stoker XIX
Stoker XIX
Indlæg: 5100
Tilmeldt: 06 sep 2010 10:21
Mit fyr: Clivet 8,3kw luft-vand
Areal: 116
Brændsel: ren el
Fremviser gerne i postnummer: 6818
Geografisk sted: Årre/Varde
Givet likes: 9 gange
Modtaget likes: 200 gange

Juleand på Webergrill

Indlæg af Bigfoot » 19 dec 2013 21:31

Lintz skrev:
Er der da noget forkert i at sætte kuglegrillen ind i køkkenet :oops:
det slår ganske simpelt folk ihjel.... :roll:
"omdrejningstal, kølevandstemperatur, og turbotryk, er alt sammen totalt ligegyldige parametre, som man egentlig ikke skal gå så højt op i."
citat Bigfoot, herning pullingarena.


Besvar