Side 1 af 3

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 11:56
af calle
Er der nogen af jer, der har prøvet at tilberede juleanden på en gasgrill ? Det har jeg nemlig planer om at gøre i år 8)

Venlig hilsen

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 15:00
af Landlyst
calle skrev:Er der nogen af jer, der har prøvet at tilberede juleanden på en gasgrill ? Det har jeg nemlig planer om at gøre i år 8)

Venlig hilsen
GAS :shock: Du må da ha roterende fis i julelygten... :oops: Den skal da laves på BIOBRÆNDSEL!!!! icon_cheesygrin.gif :great:

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 15:14
af ommy
Landlyst skrev:
GAS :shock: Du må da ha roterende fis i julelygten... :oops: Den skal da laves på BIOBRÆNDSEL!!!! icon_cheesygrin.gif :great:
Mener du han skal have en slange op i rø... new22

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:05
af calle
Ja det er godt med jer, men jeg har ikke rodet med kul eller briketter i 2x10 år. Bob bob bob - har måske afbrændt en engangsgrill eller 2 før jeg fik gasgrill til mit "vildmarksoverlevelsesudstyr" icon_cheesygrin.gif

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:08
af BWJ
Vi gør det hvert år, og en flæske steg ved siden af icon_cheesygrin.gif

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:11
af calle
BWJ skrev:Vi gør det hvert år, og en flæske steg ved siden af icon_cheesygrin.gif
Hej BWJ.

Hvordan opsamler du skyen til sovs. Kan man bare sætte en bradepande ud i grillen ?

Venlig hilsen

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:17
af BWJ
calle skrev:
Hej BWJ.

Hvordan opsamler du skyen til sovs. Kan man bare sætte en bradepande ud i grillen ?

Venlig hilsen
Med indirekte varme, placeres foliebakke under dyret, husk lidt vand i til at starte med, så saften ikke brænder fast.
Med fordel kan lever mm lægges i vandet, for saft og kraft, sies før sovsen jævnes..

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:29
af batman100
Har haft en uheldig oplevelse med at sovsen blev vildt røget fordi vi tog skyen fra grillen, så pas på med det. Vi griller også and, men har ikke bestemt om det blir på kul eller gas. Afhænger lidt af vejret. Held og lykke - det er 1000 gange bedre end i ovnen efter min mening...

God jul

Batman

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:30
af calle
BWJ skrev:
Med indirekte varme, placeres foliebakke under dyret, husk lidt vand i til at starte med, så saften ikke brænder fast.
Med fordel kan lever mm lægges i vandet, for saft og kraft, sies før sovsen jævnes..
Tak for PB med rigtig fin opskrift og vejledning :great:

Venlig hilsen

Juleand på Webergrill

: 19 dec 2013 17:33
af calle
batman100 skrev:Har haft en uheldig oplevelse med at sovsen blev vildt røget fordi vi tog skyen fra grillen, så pas på med det. Vi griller også and, men har ikke bestemt om det blir på kul eller gas. Afhænger lidt af vejret. Held og lykke - det er 1000 gange bedre end i ovnen efter min mening...

God jul

Batman
Hej Batman.

Hvis det bliver rigtig koldt, er det så ikke muligt med gas ?

Venlig hilsen