Side 1 af 1

Afbrænding af homoseksuelle

: 16 jul 2012 00:07
af pelle
Det der... Det er sygt..De mennesker har ikke gjort andet end at følge deres hjerter for kærligheden ,,, Det er grusomt det der :shock:

http://creepingsharia.wordpress.com/201 ... raq-video/

Afbrænding af homoseksuelle

: 16 jul 2012 06:00
af Bigfoot
ja det er sygt at se hvad religion kan få folk til, og især emnet homoseksualitet kontra religion.... jeg fatter det simpelthen ikke. Men det kan vi da lige tage en snak om en dag Pelle.... det er tættere på end du lige regner med. Det der er i det vilde udland. Men vi er da ikke meget bedre herhjemme.
Bare se de præster der er villige til at opgive deres embede, bare fordi de ikke vil vie homoseksuelle par. Fuldstændig plat....

I bund og grund er det jo mennesker ligesom alle andre. Deres seksualitet afgør jo bare hvad der foregår i soveværelset derhjemme. Det bør vi andre jo egentlig være ligeglade med.

Afbrænding af homoseksuelle

: 16 jul 2012 06:50
af Ulrik
Psykopater...
Som min gamle chef sagde: De skulle op og hænge i nosserne!

Afbrænding af homoseksuelle

: 16 jul 2012 18:09
af gulvmand
Det er sku klamt,, folk må være sammen med hvem de har lyst til,, om det så er samme køn,, det gør dem ik til dårligere mennesker,, :)

Afbrænding af homoseksuelle

: 16 jul 2012 19:07
af Ollii
At præster opgiver deres embede pga. Bagateller som det kan ikke sætte mit sind i kog. Afspejler vel bare at de virkelig tror på deres sag. Ikke meget anderledes end Johanne hun tror også på sin sag. At
Den er dødsdømt giver da ikke hende tvivl.
Og der kommer vel både nye præster og politikkere til.