Side 1 af 1

BBQ forslag ?

: 04 feb 2012 11:50
af hestetyv
Kære venner,

Weber kuglegrillen (eller dvs begge to) er blevet gravet fri for sne, når jeg nu alligevel var ude og skulle rydde sne og salte lidt.

Derfor har jeg besluttet at jeg skal lave aftensmad på grillen idag, og har gravet de gode heatbeads frem også, så alt er klart. Dog mangler der bare en eneste ting, som nok er den vigtigste. Hvad fa'en skal man grille.

Jeg har stegholder og kyllingholder, samt pizza sten. Men jeg gider ikke lave pizza idag. Så pizza sten udelukket. Jeg gider ikke stege bøffer eller koteletter, ej heller pølser.

Så det efterlader sådan set et ret stort spillerum, på en hel steg af en art, eller en hel kylling. Garniture er jeg også lidt lost på, min hjerne er gået på weekend. :great:

Så forslag modtages MEGET gerne :) Og det må gerne være børnevenligt, da jeg ellers tvivler på at mine unger gider æde det. Dvs det må ikke være stærk mad, eller mad med spiritus i :) :evil:

BBQ forslag ?

: 04 feb 2012 12:23
af mejeristen
Nakkesteg uden svær i weber evt lidt rygeflis på briketterne MUMS
Eller et par kullinger flækket ved rygbenet med lidt rygeflis på gløderne SAVLE!!

De er sikre vindere, begge dele, her i huset også blandt de yngste!

BBQ forslag ?

: 04 feb 2012 12:26
af hestetyv
Jeg kan dælme ikke huske om jeg har mere rygeflis/smuld til min røgovn liggende, men det skal helt klart lige undersøges. For det er et par gode bud, som ikke har været afprøvet her hjemme før :)

BBQ forslag ?

: 04 feb 2012 13:41
af Jordsmeden
Spareribs plejer også at være et sikkert hit her i huset, eller lige knald en ribbensteg på, flæk en bolle og så lave nogle gode ribbens burgere..

BBQ forslag ?

: 04 feb 2012 13:45
af hestetyv
Det blev til en svinekam, da det var det de lige havde af kød der så mest lækkert ud. Så det bliver en svinebasse med hele baduljen til, små brunede, rødkål, skysovs og hvide kartofler. Det kan jeg vist godt tillade mig, nu hvor vi er 1½ måned eter jul :)

BBQ forslag ?

: 04 feb 2012 15:14
af Zarge
Eller bare en "dåsekylling"... hvis den ikke skal være for "sprittet" kan du jo stege sen på en halv sommersby istedet for en øl... ;-)