Side 1 af 3

Nyt forum, mad og madlavning

: 18 feb 2016 19:05
af Ulrik
Som nogle sikkert har bemærket, har vi fået en ny forum kategori. Nemlig: Mad, Madlavning, Øl & Vin
Tag godt i mod det og lad os få lidt gang i det.
Det handler om alt man kan putte i kæften, næsten ;)

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 18 feb 2016 19:24
af fedtegreven
Ski go ide Ulrik.


Ole

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 18 feb 2016 21:03
af Ulrik
fedtegreven skrev:Ski go ide Ulrik.


Ole
I kan takke Linse pigen :wink: icon_cheesygrin.gif

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 18 feb 2016 22:58
af Brandsen
Halløj i forum,

Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!

Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !

Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.

Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.

Dixi Baxi !

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 19 feb 2016 10:02
af Landlyst
Brandsen skrev:Halløj i forum,

Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!

Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !

Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.

Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.

Dixi Baxi !
Hehe det er da rimeligt simpelt icon_cheesygrin.gif Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere! :great: icon_cheesygrin.gif :great: icon_cheesygrin.gif

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 19 feb 2016 14:41
af Torpet
Har lige spurgt i Brugsen om de har nogle blødkogte æg, jeg kunne bruge til at lave hådrkogte æg med, men det findes ikke hos dem, hvad gør man så :) :). Du må altså svare bedre Landlyst :)
13.jpg

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 19 feb 2016 15:38
af Lintz
Landlyst skrev:Hehe det er da rimeligt simpelt icon_cheesygrin.gif Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere! :great: icon_cheesygrin.gif :great: icon_cheesygrin.gif
I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 19 feb 2016 15:42
af Ulrik
Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 19 feb 2016 15:42
af Lintz
Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:
JA - Til alle de andre....... icon_cheesygrin.gif

Re: Nyt forum, mad og madlavning

: 19 feb 2016 16:18
af Landlyst
Lintz skrev:I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.
Fint så bare i æggedeleren med dem og så køre det for dig :great: icon_cheesygrin.gif
Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:
Ja det er endnu et forum som vi kan takke linsepigen for icon_cheesygrin.gif :great: