Nyt forum, mad og madlavning

Nyheder og informationer fra Teamet
Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
17
Indlæg: 11096
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Har takket: 120 gange
Blevet takket: 141 gange

Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Ulrik »

Som nogle sikkert har bemærket, har vi fået en ny forum kategori. Nemlig: Mad, Madlavning, Øl & Vin
Tag godt i mod det og lad os få lidt gang i det.
Det handler om alt man kan putte i kæften, næsten ;)
MvH Ulrik©

fedtegreven
Stoker III
Stoker III
14
Indlæg: 68
Tilmeldt: 17 nov 2009 09:00
Mit fyr: gl hs tarm unit
Areal: 120
Brændsel: gæt efter profilnavn
Fremviser gerne i postnummer: 6990
Geografisk sted: vestkysten mellem ringkøbing og holstebro

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af fedtegreven »

Ski go ide Ulrik.


Ole
Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
17
Indlæg: 11096
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Har takket: 120 gange
Blevet takket: 141 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Ulrik »

fedtegreven skrev:Ski go ide Ulrik.


Ole
I kan takke Linse pigen :wink: icon_cheesygrin.gif
MvH Ulrik©
Brugeravatar
Brandsen
Stoker XVII
Stoker XVII
14
Indlæg: 3485
Tilmeldt: 21 okt 2009 23:02
Mit fyr: Baxi Multi Heat 2.5 + Scotte BS1016 Mini
Areal: 425 m2
Brændsel: Spildkorn - Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 4300
Årligt forbrug: ca 10 tons
Geografisk sted: Holbæk
Har takket: 1 gang
Blevet takket: 136 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Brandsen »

Halløj i forum,

Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!

Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !

Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.

Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.

Dixi Baxi !
__________________________________________________________________
Med venlig hilsen, Brandsen
Baxi Multi Heat 2.5 med 600l tank, iltstyring, prom 1.08 ( Installeret Oktober 2005 )
Scotte BS Mini 10kw ( Installeret Juni 2013 )
Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
14
Indlæg: 4479
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Har takket: 22 gange
Blevet takket: 12 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Landlyst »

Brandsen skrev:Halløj i forum,

Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!

Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !

Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.

Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.

Dixi Baxi !
Hehe det er da rimeligt simpelt icon_cheesygrin.gif Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere! :great: icon_cheesygrin.gif :great: icon_cheesygrin.gif

Torpet
Stoker XII
Stoker XII
12
Indlæg: 750
Tilmeldt: 19 okt 2011 16:44
Mit fyr: Blackstar 10 Kw V7 semirens
Areal: 130+75
Brændsel: Vida/Varga Svenske 8mm
Årligt forbrug: 4,5 tons
Har takket: 67 gange
Blevet takket: 85 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Torpet »

Har lige spurgt i Brugsen om de har nogle blødkogte æg, jeg kunne bruge til at lave hådrkogte æg med, men det findes ikke hos dem, hvad gør man så :) :). Du må altså svare bedre Landlyst :)
13.jpg
Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
12
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1380 gange
Blevet takket: 796 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Lintz »

Landlyst skrev:Hehe det er da rimeligt simpelt icon_cheesygrin.gif Du tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere! :great: icon_cheesygrin.gif :great: icon_cheesygrin.gif
I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Brugeravatar
Ulrik
Redaktør
Redaktør
17
Indlæg: 11096
Tilmeldt: 09 dec 2006 12:50
Mit fyr: 10 KW Scotte Mini
Areal: 96/87 m2
Brændsel: German Pellets
Fremviser gerne i postnummer: 5474
Dagligt forbrug: 11 kilo
Årligt forbrug: Est. <6 ton
Geografisk sted: Veflinge, Fyn
Har takket: 120 gange
Blevet takket: 141 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Ulrik »

Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:
MvH Ulrik©
Brugeravatar
Lintz
Stoker Pro Engel
Stoker Pro Engel
12
Indlæg: 7985
Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1380 gange
Blevet takket: 796 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Lintz »

Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:
JA - Til alle de andre....... icon_cheesygrin.gif
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Landlyst
Stoker XVIII
Stoker XVIII
14
Indlæg: 4479
Tilmeldt: 13 okt 2009 22:03
Mit fyr: Scotte 16kW V. 10, Blackstar semirens
Areal: 200kvm+ 60kvm
Brændsel: Træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 8830
Dagligt forbrug: 30,8
Årligt forbrug: 6 tons
Geografisk sted: 8830 Tjele
Har takket: 22 gange
Blevet takket: 12 gange

Re: Nyt forum, mad og madlavning

Indlæg af Landlyst »

Lintz skrev:I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.
Fint så bare i æggedeleren med dem og så køre det for dig :great: icon_cheesygrin.gif
Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum? icon_cheesygrin.gif :wink:
Ja det er endnu et forum som vi kan takke linsepigen for icon_cheesygrin.gif :great:

Besvar