Side 1 af 1

Bioheat vs Biolyt til Sailor

: 01 jun 2012 22:15
af Kuddi
Hjælp til en lost Sailor.

Hej alle sammen , jeg er som så mange andre herinde på udkik efter det "rigtige" fyr , jeg har fornylig købt mig en gammel gård , huset er på 165 inkl. 1 sal hvor 1 sal skal total renoveres/isoleres og 3/4 af underetagen hvor der samtidig bliver lagt guldvarme , huset fyres p.t med olie og forbruget vil i slet ikke høre da jeg som sagt er (syd)sømand og konen Asiat, så vi er vant til varme .
Jeg er selvsagt nød til at vælge et fuldautomatisk fyr da jeg er ude i 5-8 uger ! mit syn er faldet på Bioheat 149 og et Biolyt 10 ? med pillesug og evt solvarme , nogle gode bud der ? er jo lidt af en verden at finde rundt i med alle de producenter - jordvarme er for dyrt i mine øjne men selvfølgelig nemt , har dog et bugetloft så det er yt
Har fundet attraktive priser på bioheat , men syntes priser på Biolyt er lidt svære at finde ??? eller er det bare mig , nå men hvordan står jeg stillet mht. mine valg , taget mit arbejde i betragtning ,håber på nogle gode indput , ville være skønt hvis der var nogen i Svendborg området med de nævnte fyr til fremvisning ?

På forhånd tak.

P.s Læste tidligere at Sydenergi er importør af Biolyt men syntes ikke jeg ser noget om produktet på deres side ?

Bioheat vs Biolyt til Sailor

: 01 jun 2012 22:56
af MichaelK
Psst..... Du har nu 2 tråde med samme spørgsmål viewtopic.php?f=156&t=14501