Side 1 af 2

Chip version

: 09 okt 2013 11:59
af jensolav
Er der nogen der ved hvilken chip der sidder i styring version 6,74 :)

Chip version

: 10 okt 2013 08:35
af pille bruger
jensolav skrev:Er der nogen der ved hvilken chip der sidder i styring version 6,74 :)



Ja, en 6.74
Her er en manual nbe%20version%206.70%20danish.pdf - NBE PRODUCTION A/S

Chip version

: 10 okt 2013 09:29
af jensolav
pille bruger skrev:

Ja, en 6.74
Her er en manual nbe%20version%206.70%20danish.pdf - NBE PRODUCTION A/S

Ja det var et " Dumt" spørgsmål og jeg havde sendt det da jeg opdagede det :oops:

Jeg ville egentligt finde ud af hvilken version man skal have for at kable det direkte til en router, med den version jeg har skal jeg nok bruge det medfølgende kabel

Chip version

: 10 okt 2013 09:43
af Slettet 15549
jensolav skrev:Ja det var et " Dumt" spørgsmål og jeg havde sendt det da jeg opdagede det :oops:

Jeg ville egentligt finde ud af hvilken version man skal have for at kable det direkte til en router, med den version jeg har skal jeg nok bruge det medfølgende kabel


Hvis du skal direkte på router skal du have en v7 eller V10 styring

Chip version

: 10 okt 2013 10:20
af jensolav
Bon Scott skrev:
Hvis du skal direkte på router skal du have en v7 eller V10 styring


Tak for svar icon_cheesygrin.gif

Chip version

: 10 okt 2013 10:25
af pille bruger
jensolav skrev:Ja det var et " Dumt" spørgsmål og jeg havde sendt det da jeg opdagede det :oops:

Jeg ville egentligt finde ud af hvilken version man skal have for at kable det direkte til en router, med den version jeg har skal jeg nok bruge det medfølgende kabel


Der er ikke dumme spørgsmål :great:
Det var bare noget mere avanceret du ville have svar på icon_cheesygrin.gif
I V4 og V6 styringer skal der pc til for at komme på nettet og styre,
V7 og V10 skal der LAN forbindelse, og så er den på nettet.
Koder mm. findes inde i V7 og V10 styringerne.
Til 4 og 6 skal man have et pc program.

Chip version

: 10 okt 2013 10:49
af jensolav
pille bruger skrev:
Der er ikke dumme spørgsmål :great:
Det var bare noget mere avanceret du ville have svar på icon_cheesygrin.gif
I V4 og V6 styringer skal der pc til for at komme på nettet og styre,
V7 og V10 skal der LAN forbindelse, og så er den på nettet.
Koder mm. findes inde i V7 og V10 styringerne.
Til 4 og 6 skal man have et pc program.

Nå men så må jeg igang med at kigge på det, montøren kommer her i ugen måske skulle man spørge ham, kablet der er med har et han og et hun stik men jeg tror ikke der er noget færdigt stik i styringen, jeg har iøvrigt lagt programmet ind på pc og programmet er stokerkontrol 3,0

Chip version

: 10 okt 2013 11:36
af pille bruger
jensolav skrev:Nå men så må jeg igang med at kigge på det, montøren kommer her i ugen måske skulle man spørge ham, kablet der er med har et han og et hun stik men jeg tror ikke der er noget færdigt stik i styringen, jeg har iøvrigt lagt programmet ind på pc og programmet er stokerkontrol 3,0



Fint. Har du også et overgangs stik til USB, så du kan få forbindelse til PC ?

Chip version

: 10 okt 2013 12:12
af jensolav
pille bruger skrev:

Fint. Har du også et overgangs stik til USB, så du kan få forbindelse til PC ?

Mener du et overgangsstik fra kablet til usb :( se billede med det medsendte kabel

Chip version

: 10 okt 2013 12:57
af pille bruger
jensolav skrev:Mener du et overgangsstik fra kablet til usb :( se billede med det medsendte kabel


Jeps.
Har du sådan et stik på computeren ?
Ellers skal du have en adaptor til USB.
Sådan en dims her USB til RS232