Side 1 af 5

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:02
af Flunk
Se venligst på vedhæftede billeder af screen shut af stokersoft kurver og logg
Hvad er det lige der sker.
Den stopper og starter igen, åbenbart uden grund
kurver.PNG
1 times drift
kurver2.PNG
6 timers drift
Logg.PNG
Loggen fra stokersoft

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:05
af pille bruger
Hvilken styring, og version ?

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:09
af Flunk
Version 6.77 Scotte styring

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:17
af pille bruger
Når den skifter fra drift til "Slukket" er det et eller andet der udefra påvirker styringen.
Der er en "lus" ( ledning ) på terminalerne.
Er denne ledning skruet rigtig fast ?
Den er det første sted du bør kigge.
Andet sted er en indstilling i urstyringen, enten til driften eller vvb.
Står der "Nej" i begge urstyringer ?

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:21
af Flunk
Jeg sidder for tiden i Lithauen og overvåer det via stokercloude.
Jeg kan først tjekke når jeg kommer hjem, og det vil jeg straks gøre.

Har rumtermostat på ekstern indgang, det kan være den der driller?

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:22
af pille bruger
Flunk skrev:Jeg sidder for tiden i Lithauen og overvåer det via stokercloude.
Jeg kan først tjekke når jeg kommer hjem, og det vil jeg straks gøre.

Har rumtermostat på ekstern indgang, det kan være den der driller?
Glimrende forslag icon_cheesygrin.gif
Jeg er sikker på at det er den.
Kan den være ved at være flad for batteri ?

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:35
af Flunk
Den er kun 1 år gammel, så det burde den ikke være, men jeg tjekker i morgen når jeg når hjem
Tak for hjælpen

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 17:48
af thoken
Hej.
Ja, det er temmelig sikkert rumtermostaten. Kunne det tænkes at rumtermostaten fx. Er sat til 20 grader, og at termostaterne på radiatorerne stå højere?.
Mit kører på samme måde, dog har jeg en hysterese på rumtermostaten på 3 grader(mener jeg det er).
Hvis jeg ikke er hjemme flere dage i træk sætter jeg rumtermostaten ned på fx. 18 grader, så stopper den fyret i længere tid.
Når jeg så er hjemme igen sætter jeg den op til fx. 23 grader, så er det radiator termostaterne der bestemmer.
Så slipper jeg for at rende og ændre på radiatortermostaterne i tide og utide. :great:

Mvh thoken

Stopper uden grund

: 07 feb 2013 20:37
af levi
Flunk skrev:Jeg sidder for tiden i Lithauen og overvåer det via stokercloude.
Jeg kan først tjekke når jeg kommer hjem, og det vil jeg straks gøre.

Har rumtermostat på ekstern indgang, det kan være den der driller?
Flunk vi kontrollerer , - kontrollerer :great:

Stopper uden grund

: 08 feb 2013 06:18
af Flunk
levi skrev:
Flunk vi kontrollerer , - kontrollerer :great:
Jeg skal da være sikker på at der er varme i huset, ellers bliver det et helved at komme tilbage til en kold kone!