Side 1 af 1

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 00:22
af RasmusFynbo
Er det på nogen måde muligt at aflæse ens forbrug på kontrolenheden? Altså jeg kan aflæse antallet af opstarter gennem tiden.
Jeg har en computer tilknyttet og får det heller ikke, men jeg tænker det burde være muligt at aflæse forbruget på en eller anden måde - også selvom det bare er det samlede forbrug gennem tiden.
Jeg købte fyret i 2011, men er ikke sikker på hvilken version kontrolenheden er.
Mvh Rasmus

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 07:06
af pille bruger
RasmusFynbo skrev:Er det på nogen måde muligt at aflæse ens forbrug på kontrolenheden? Altså jeg kan aflæse antallet af opstarter gennem tiden.
Jeg har en computer tilknyttet og får det heller ikke, men jeg tænker det burde være muligt at aflæse forbruget på en eller anden måde - også selvom det bare er det samlede forbrug gennem tiden.
Jeg købte fyret i 2011, men er ikke sikker på hvilken version kontrolenheden er.
Mvh Rasmus


Du kan finde oplysninger om forbrug side 11 i manualen http://www.nordjysk-bioenergi.dk/files/ ... 206.80.pdf
Om optændinger står i manualen side 11

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 07:33
af xkfc
RasmusFynbo skrev:Er det på nogen måde muligt at aflæse ens forbrug på kontrolenheden? Altså jeg kan aflæse antallet af opstarter gennem tiden.
Jeg har en computer tilknyttet og får det heller ikke, men jeg tænker det burde være muligt at aflæse forbruget på en eller anden måde - også selvom det bare er det samlede forbrug gennem tiden.
Jeg købte fyret i 2011, men er ikke sikker på hvilken version kontrolenheden er.
Mvh Rasmus
Du kan tage strømmen fra styringen, når den starter op igen så skriver den hvilken version din chip har, men du kan også læse det på chippen, der sidder et klistermærke på chippen, men så skal styringen åbnes.

Forbruget burde stå i Stokerkontrol, der er en graf der hedder 24mdr.
Du kan også trykke på graf, og så vælge "live statistik" så får du billedet der uploades på internettet, og der er forbruget summeret.

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 08:42
af RasmusFynbo
@Pille bruger
Jeg kan se, at jeg må have en ældre model, for der er ikke noget menupunkt på min der hedder magasin...
Kan man opdatere softwaren i styringsenheden?

@xkfc
Det var en trykfejl i mit indlæg.. der skulle stå, at jeg IKKE har stokerkontrol, og planlægger heller ikke at investere i det.

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 09:09
af pille bruger
Ja, du kan altid opdatere til nyeste chip.

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 09:14
af RasmusFynbo
Hvordan? Og bliver indstillingerne gemt fra den forrige?

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 09:35
af pille bruger
Den gamle chip tages ud, og ny sættes ind.
Det nemmeste et at starte helt forfra med en ny chip.
Sæt tallene fra skema ind, ( der står tal i chippen, men vær sikker på at de passer til din brænder )
Følg så opstart guiden.

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 09:46
af RasmusFynbo
Aha, ok.. så man køber altså en ny chip.. Ja, det var jo ikke indlysende ;)
Jeg formoder jeg kan købe en nyere chip-version, der hvor vi købte fyret også..

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 09:54
af pille bruger
Det kan du.
Du kan også få den på nettet, hvis du er magelig anlagt.
Så kommer den med posten en af de næste dage.

Aflæsning af forbrug

: 31 jan 2013 17:51
af Oldgaard
RasmusFynbo skrev:Aha, ok.. så man køber altså en ny chip.. Ja, det var jo ikke indlysende ;)
Jeg formoder jeg kan købe en nyere chip-version, der hvor vi købte fyret også..

Mener jeg har en v 6.62 liggende, den kan jeg da smide ind til dig i morgen eftermiddag på vejen hjem, hvis den kan bruges ;)