Side 1 af 2

Rumføler .

: 24 okt 2012 21:34
af Jan.C
Kan man slet ikke få en mere fancy rumføler end den jeg har købt. 2 sølle indstillinger ?? Mener altså at have læst om en der havde flere indstillinger , og lcd display ?? eller er jeg helt galt på den .
På forhånd tak , Jan

Rumføler .

: 24 okt 2012 21:49
af TaagMan
Den er udgået. Det var noget skrammel.

Rumføler .

: 24 okt 2012 21:52
af Jan.C
hmm ok , jeg må nøjes. Tak for svaret .

Rumføler .

: 24 okt 2012 22:22
af hensan
Du kan sagtens finde noget mere avanceret hvis du vil. Det er muligt at NBE ikke har andre modeller og at disse termostater ikke er særligt brugt i Danmark men de sidder fx på stort set ethvert Engelsk varme anlæg. På et sted som Amazon.co.uk finder du fx 25 forskellige modeller på en simpel søgning og nok lidt flere hvis du kigger lidt efter - Det er bare at søge lidt for det der dækker dit behov.

Det eneste din modtager skal håndtere er en on/off kontakt så der er ikke nogle problemer med standarder der ikke passer sammen hvis du køber udenlands.

Rumføler .

: 24 okt 2012 22:52
af andersholm
Jeg har lige købt den du omtaler på ebay i england, og indtil videre er det ikke noget skrammel icon_cheesygrin.gif

Du kan stille 4 temperatur / 7 dage.

http://viewitem.eim.ebay.dk/Celect-Wire ... 29321/item

Rumføler .

: 24 okt 2012 22:57
af TaagMan
Bare vent til den løber tør for strøm og du skal programmere det hele igen. Plus tidsstyringen i forvejen er i styringen så man kan ændre i det fra pc.

Rumføler .

: 24 okt 2012 23:05
af andersholm
Så vidt jeg kan se melder den ud, når den er ved at løbe tør - og så tager det da max 2 min at programmere den igen. :wink:

Men korrekt at det kan gøres i styringen, men jeg manglede at kunne justere til at andre tider i weekenden. Dette kan så gøres med stokerkontrol, men når jeg får min V10 styring er den funktion vel også væk?

Men - jeg er i hvert fald godt tilfreds so far :great:


TaagMan » 24 Oct 2012, 22:57 skrev:Bare vent til den løber tør for strøm og du skal programmere det hele igen. Plus tidsstyringen i forvejen er i styringen så man kan ændre i det fra pc.

Rumføler .

: 25 okt 2012 06:59
af triumph
jeg har sådan en her. Den er 5 år gammel, og jeg har skiftet batteri 1 gang. Vel at mærket uden at omprogramere
http://dk.rs-online.com/web/p/centralva ... r/4075991/

Rumføler .

: 25 okt 2012 09:11
af xkfc
På Ebay er der et hav af muligheder, både trådløs og med kabel.

http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Raum ... &_from=R40

Rumføler .

: 25 okt 2012 09:24
af triumph
da jeg købte (for 5 år siden) kunne jeg bare ikke finde en trådløs med ugeur.
Det kan selvfølig sagtens have ændert sig siden
Ugeuret har jeg meget glæde af.