Side 1 af 1

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 14:08
af kme
Jeg har de senere år taget et helt læs piller hjem fra det store udland og ville egentlig gøre det igen i år, men leverandøren havde transportproblemer så der ville gå 3-4 uger inden et læs kunne bekræftes. Så jeg kiggede mig om i nærområdet for at finde en lokal leverandør. Valget faldt på Ny Vrå Bioenergi med hjemmesiden Netpellets.dk - det gør jeg så ikke igen kan jeg allerede nu røbe.

Jeg kørte med traileren op til Ny Vrå ved Tylstrup og fik med møje og besvær læsset 2 paller på traileren - med så meget baglæs at jeg kun kunne køre 40 km/t hjem. Damen med gaffel trucken kunne ikke placere dem bedre :-[

Vel hjemme igen kontrollerede jeg prisen der jo skulle være 1,88 pr kg ifølge hjemmesiden (1689kr - 896kr) men hvad hulen jeg havde betalt 3773,16 for 1784 -> 2,10 kr / kg

Jeg har så telefonisk kontaktet Ny Vrå Bioenergi og fået forklaringen at det fremgår af hjemmesiden at priserne kun gælder ved bestilling på hjemmesiden, jo tak det havde jeg godt læst inden jeg valgte at handle der. At prisen afhentet så er højere bliver begrundet med at det er piller de har taget hjem og skal håndtere - pillerne på hjemmesiden bliver ikke håndteret af Ny Vrå kun formidlet...........i mine øre en MEGET dårlig forklaring.

At prisen er forskellig leveret og afhentet er der ikke noget nyt i men at de afhentet er DYRERE end angivet på hjemmesiden har jeg dog aldrig oplevet før - og kommer heller ikke til at opleve det hos Ny Vrå igen.

Karsten Mentz

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 15:23
af pendec
til sammenligning så handler mange fysiske butikker efter præcis samme politik. El-giganten sælger TV online langt under butik pris og det er KUN ved internet køb, i butikken skal man handle sig frem til samme pris.

Så deres politik er ikke helt ved siden af, selvom du føler du er blevet snydt. Det er skam dagligdag for mange butikker, at handel uden fysisk hjælp som truck/butiksassis. osv er nu billigere end at købe i butik, hvor de skal have nogen til at hjælpe dig.

Surt men desværre sandt, så derfor handler flere over nettet.

er ikke 100% sikker: men jeg mener at butikken skal skrive prisen er KUN ved internet handel og ikke den samme i butikken.

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 15:36
af Tom_AT
Det er ikke helt rigtigt hvad el giganten angår. De matcher uden vrøvl prisen på deres hjemmeside. Men man selv gøre opmærksom på det.

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 19:22
af JClausen
Jeg synes at kritikken er lidt uretfærdig. Det står tydeligt på forsiden, http://www.netpellets.dk, at priserne ved afhentning er anderledes end ved netkøb. Men jeg ved selvfølgelig ikke om det stod der da kme gjorde sit køb.

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 19:37
af hensan
kme skrev:
Vel hjemme igen kontrollerede jeg prisen der jo skulle være 1,88 pr kg ifølge hjemmesiden (1689kr - 896kr) men hvad hulen jeg havde betalt 3773,16 for 1784 -> 2,10 kr / kg.
Er det ikke lidt sent at gøre vrøvl når du står hjemme ?

Uanset om det var tydeligt formuleret eller ikke burde du så ikke have opdaget "fejlen" allerede mens du stod ved forhandleren ?

Du havde en formodning om at kunne købe til 1689 pr palle dvs ca 3378 kr for 2 paller. Da så står med dankortet og bliver afkrævet 400 kr mere end forventet burde du så ikke havde spurgt hvorfor denne prisforskel og der havde taget stilling om du ville acceptere disse betingelser eller handle et andet sted ?

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 20:21
af pendec
JClausen skrev:Jeg synes at kritikken er lidt uretfærdig. Det står tydeligt på forsiden, http://www.netpellets.dk, at priserne ved afhentning er anderledes end ved netkøb. Men jeg ved selvfølgelig ikke om det stod der da kme gjorde sit køb.
checker man archive.org, så stod denne information ikke på deres side d. 5 september 2013, så de er nok blevet klogere efter manden har brokket sig :)

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 20:37
af kme
Jeg har nu igen "forsket" lidt i problemet.

Den pris der er angivet på hjemmesiden kan man faktisk IKKE få varen til.

Ved bestilling i web shoppen kommer der transport-tillæg + aflæsning med truck/kran-tillæg-> det lugter LANGT væk af falsk pris information. Det burde være muligt at kunne købe varen til den pris der annonceres med på hjemmesiden. De kunne jo have skrevet en hvilken som helt pris; man kan jo ikke få varen til den annoncerede pris alligevel prisen er da mere vildledende end vejledende.

/Karsten Mentz

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 21:18
af Emborg41
Hej

Nu begynder det at ligne hets med den angivne forhandler.

Der er vist ingen forhandlere der leverer uden tillæg. Og når man læser på den angivne netside står der fragt og leveringsbetingelser øverst i højre hjørne.

Bare min mening :oops:

Peter

Ny Vrå Bioenergi / Netpellets ADVARSEL

: 09 okt 2013 21:27
af kme
Nej det er ikke hets - nævn en anden forhandler hvor man ikke kan hente varen til den angivne pris - ikke engang El-giganten kan lave den fodfejl der kan man bestille i netbutikken og afhente i den fysiske butik til den annoncerede pris.

Der står IKKE i salgs og leverings betingelserne at man IKKE kan hente selv til den angivne pris. Der står at der tilkomme fragt i henhold til fragtmandens priser.

Dette er mit sidste indlæg da det ikke er en diskution fra min side men kun et ønske om at andre ikke skulle komme i samme dilemma som jeg; det er vel trods alt noget af det denne hjemmeside er til - oplysning fra bruger til bruger.